Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch
Comchip Technology

Comchip Technology

- Comchip Technology Corporation fører til design og fremstilling af SMD diskrete halvledere. Med nyskabende forskning og patenterede produktionskapaciteter tilbyder Comchip brolignere, hurtige effektive ensrettere, koblingsdioder, Zener-dioder, Schottky-dioder, TVS og ESD-overspændingsbeskyttere. Vi har den rigtige diode til din ansøgning. Comchip Technology er den første producent til at standardisere DFN / flat chip emballage, der er RoHS-kompatibel og nul Tin-Whisker potentiale ved hjælp af guld opsigelse. DFN-pakker er tilgængelige i SOD-323F (1005), SOD-523F (0603), SOD-723F (0503), SOD-923F (0402) og 0201 størrelser.
Comchip produkter er velegnede til en lang række applikationer, herunder belysning, bilindustrien, industrielle computere, TFT-LCD-paneler, netværk / telekom, medicinsk, bærbar og forbrugerelektronik samt applikationer med høj pålidelighed, der kan drage nytte af det nul-tisk-whisker potentiale. . For at sikre overlegen kvalitet og pålidelighed er Comchips kvalitetskontrolproces og fabrik TS16949, ISO9001 og ISO14001 certificeret. Som et ekstra sikkerhedslag har Comchip's bridge ensretter og TVS bestået UL-test for sikkerhedsanordning. Mange Comchip dioder opfylder kravene til automotive stress test AEC-Q101 og er velegnede til både bilindustrien og høj pålidelighed.

Relaterede Nyheder

Relaterede Produkter I alt

523 relaterede produkter Anmod om citat fra

Produktkategori

Integrated Circuits (ICs)(130 products)
Specialized ICs(130 products)
Discrete Semiconductor Products(241 products)
Transistors - FETs, MOSFETs - Single(1 products)
Transistors - FETs, MOSFETs - Arrays(1 products)
Transistors - Bipolar (BJT) - Single(2 products)
Diodes - Zener - Single(27 products)
Diodes - Rectifiers - Single(184 products)
Diodes - Rectifiers - Arrays(7 products)
Diodes - Bridge Rectifiers(19 products)
Circuit Protection(111 products)
TVS - Diodes(111 products)