Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch
RF Solutions

RF Solutions

- PIC Development Tools. ICEPIC-serien af ​​kredsløbsemulatorer har sænket omkostningerne ved at udvikle Microchip PIC. Den første ICEPIC blev afsendt i maj 1995, siden da har vi sendt over 10.000 enheder, der gør ICEPIC verdens mest populære emulator.
Microchip Technology har besluttet at distribuere produktet til os og også integrere produktet i deres eget MPLAB operativsystem. Vi tilbyder også programmører, C Compilers, BASIC Compilers, en række referencebøger, vejledninger og projektbrædder, der giver en komplet kilde til udviklingsudstyr til PIC microcontroller.
Manufacturing Facility
Vi har 10.000 sq.ft. af fremstillingsområde med en Mamiya fuldautomatisk Pick & Place maskine og en Blundell dual wave flow loddemaskine. Dette sikrer et højt niveau af kvalitet og giver os mulighed for at levere et produktionsanlæg i verdensklasse.

Relaterede Nyheder

Relaterede Produkter I alt

154 relaterede produkter Anmod om citat fra

Produktkategori

Integrated Circuits (ICs)(56 products)
Specialized ICs(55 products)
Linear - Amplifiers - Video Amps and Modules(1 products)
Discrete Semiconductor Products(3 products)
Transistors - FETs, MOSFETs - RF(3 products)
RF/IF and RFID(66 products)
RF Transmitters(2 products)
RF Transceiver ICs(1 products)
RF Switches(1 products)
RF Receiver, Transmitter, and Transceiver Finished Units(2 products)
RF Modulators(1 products)
RF Amplifiers(56 products)
Balun(2 products)
Attenuators(1 products)
<<<123>>>