Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch
Sumida Corporation

Sumida Corporation

- Sumida er en af ​​de førende producenter af spoler og trådviklede elektroniske produkter. Sumida har i øjeblikket over 31000 produkter i sin spolekatalog - bekræfter den mangfoldighed, som spole teknologi kan anvendes i den nuværende informationsalder. Alle Sumidas produkter fremstilles uden for Japan på forskellige steder i Asien og i Mexico. Dette har gjort det muligt for Sumida at holde omkostningerne til et minimum, sprede risiko og øge responstid.
Sumida-komponenter findes i audiovisuelt udstyr, cd-rom-drev, dvd / MD-produkter, modemer, netværkshardware, monitorer til flydende krystalskærme, computerudstyr, klimaanlæg, elektroniske bilprodukter som anti-låsesystemer og en overflod af andre elektroniske enheder. Se produktsektionen på vores hjemmeside for mere om vores omfattende sortiment.

Relaterede Nyheder

Relaterede Produkter I alt

719 relaterede produkter Anmod om citat fra

Produktkategori

Integrated Circuits (ICs)(296 products)
Specialized ICs(296 products)
Filters(2 products)
Common Mode Chokes(2 products)
Inductors, Coils, Chokes(340 products)
Fixed Inductors(340 products)
Transformers(1 products)
Switching Converter, SMPS Transformers(1 products)