Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Superflo Lejer Fans

Image of Delta Product Groups logo

Superflo Lejer Fans

Delta's Superflo-fans har et omfattende forbedret muffelager system

Delta Superflo-bærende fans repræsenterer et afgørende skridt fremad i muffe-teknologi, hvilket er kulminationen på utallige timer med forskning og udvikling, der resulterer i nyudvidede mekaniske strukturer, som sikrer permanent smøring af spinningsmekanismen. Dette opnås gennem flere forbedringer af det indre smøresystem, pumpedynamik, tætning og flow. Delta Superflo-bærende fans recirkulerer interne oliereserver i en kammer forseglet med dobbelt labyrintforseglinger med en anti-tyngdekraftoliepumpe. Denne strømning kombineret med varme og tryk skabt gennem centrifugalkræfter under drift minimerer friktion og støj, samtidig med at ventilatorens levetid forlænges.

Ved at erkende, at kuglelejer udgør en fælles og omkostningseffektiv tilgang til kølebehov, tilbyder Delta SuperFlo-lejerspændere en omkostningsbevidst opgradering, der hjælper med at minimere dyre vedligeholdelsescykluser. Inherent i disse opgraderinger er ensartede forbedringer af radial vibration, fremragende anti-shock, en lang række anvendte driftstemperaturer og generel støjreduktion. Disse bidrager alle til at reducere udstyrsfejl på grund af overophedning på grund af blæsersvigt og udskiftning af fans.

Som en overfladisk kritisk komponent hjælper Delta Superflo-bærende ventilatorer med at opretholde de korrekte driftstemperaturer på centrale pc-komponenter som f.eks. CPU'en og strømforsyningen. Disse er integreret i CPU-køleren og internt i strømforsyningen. En bred vifte af forbrugerprodukter i forskellige andre kategorier drager fordel af Superflo-bærende fans for at opretholde deres nødvendige termiske egenskaber under drift.

Funktioner
  • Nydesignede forseglings- og olieflowbaner
  • Meget reduceret friktion og støj
  • Bedre akustisk ydeevne end 2-kugleleje-fans ved lav hastighed
  • Fremragende anti-shock
  • Driftslivsgaranti (L10) 50.000 timer ved 40 ° C minimum
  • Bredt anvendeligt temperaturområde