Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

5G har brug for velsignelse! Japans 6 største fabriksbestillinger til elektroniske dele stiger for første gang i 5 kvartaler

I henhold til Nikkei Shimbun 30. morgenrapport, der drager fordel af 5G-efterspørgslen, blev Japans 6 største fabrikker inden for elektroniske dele (Murata Manufacturing, TDK, Kyocera, Nidec, Alps Alpine og Nitto Denko) sidste kvartal (10-12 2019) ordrer steg med 2% fra samme periode sidste år til ca. 1,56 milliarder yen, hvilket opnåede den første stigning i 5 kvartaler. Spredningen af ​​Kinas nye coronavirus-lungebetændelsesepidemi har dog tilføjet usikkerheden til udsigterne for ordrer.

Data viser, at fra 3. kvartal 2019 (juli-september) er ordreværdien af ​​de seks store japanske elektroniske komponentfabrikker krympet for fjerde på hinanden følgende kvartal, men under velsignelsen af ​​5G-efterspørgsel er ordreværdien af ​​de seks store japanske komponentfabrikker er forbedret, og i det foregående kvartal ((oktober-december 2019) Den første stigning i 5 sæsoner.

Blandt dem steg Muratas ordrer i det foregående kvartal med 5-10% sammenlignet med samme periode sidste år. I denne forbindelse sagde Murata Manufacturing, at den hovedsageligt drage fordel af den stigende efterspørgsel efter 5G-basestationer; TDK nød også fordel af efterspørgslen efter basestationer, og antallet af ordrer viste en svag stigning.

Derudover sagde Murata Manufacturing President og President Hirofumi Murata i et interview med de japanske medier i oktober sidste år, at den globale efterspørgsel efter elektroniske komponenter som MLCC er faldende. Murata sagde, at den globale efterspørgsel efter elektroniske komponenter forventes at rebound efter begyndelsen af ​​2020.

Murata Hengfu sagde, at der specifikt er bestilt 5G-relaterede dele glat, især efterspørgslen efter kinesiske basestationer er begyndt.