Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

7 nanometer ordrer brød ud, TSMC's augustindtægter oversteg 100 milliarder

TSMC drage fordel af Apples nye iPhone og Huawei's nye ikke-Ping-indikatorfabrik, og verdens aktive implementering af femte generationens mobilkommunikation (5G) infrastruktur, 7 nm ordrer brød ud, de relevante fordele vises i august. Branchen er optimistisk, TSMCs konsoliderede omsætning i august forventes at vende tilbage til mærket NT $ 100 millioner (det samme nedenfor), klatre til et højt af næsten 10 måneder, den månedlige vækstrate er over 10%, og september og 4. kvartal er umagen værd. ser frem til.

TSMC har aldrig kommenteret en enkelt kundeordre og branchens anslåede økonomiske tal, idet de understregede, at de konsoliderede indtægtsdata for august vil blive frigivet på Ming (10). Liu Deyin, formand for TSMC, har imidlertid offentliggjort, at synligheden af ​​ordrer i andet halvår var som forventet. Hovedårsagen er, at 7-nanometer-processteknologien leder branchen, og den nuværende kapacitet er fuld, hvilket understøtter vækstmomentet i anden halvdel. Branchen mener, at TSMC's fundament er stærke, og det forventes at blive chef for markedet.

TSMCs konsoliderede omsætning i juli har endnu ikke afspejlet højsæsoneffekten, et lille fald på 1,3% fra juni; den foregående juli konsoliderede en omsætning på 544.461 milliarder renminbi, et fald på ca. 2% sammenlignet med samme periode sidste år, men det årlige fald er stort set konvergeret fra de foregående måneder. Den tocifrede procentdel reduceres til ca. 2%. Når efterfølgende ordrer sendes, er branchen optimistisk for, at den samlede årlige omsætningsvækst forventes at blive positiv.

Ifølge industrianalyser trækkes 7-nanometer-ordrer som Apples næste generation af processor, HiSilicon mobiltelefon og 5G-basestationschips såvel som ultra-mikro grafikprocessorer, e-sportsprocessorer og serverchips i anden halvdel årets. Fremgangsmåden for processen anslås til at være ca. 50 dage. Fra august og fremover forventes operationen at vise en stærk vækstmoment.

TSMC estimerer, at dette kvartals konsoliderede omsætning vil nå 9,1 milliarder til 9,2 milliarder amerikanske dollars, en stigning på ca. 18% i kvartalet, baseret på valutakursen fra NT $ 31 til US $ 1, svarende til NT $ 282,1 milliarder til 285,2 milliarder, bruttomargin , Resultatprocenten vil også være bedre end andet kvartal, som estimerer, at de samlede indtægter i august og september vil stige markant.

TSMC sagde, at til trods for den store usikkerhed i økonomien og handelskrigen mellem USA og Kina, er det globale konstruktionshastighed på 5G hurtigere og tidligere end forventet, og denne sæsons indtræden i sæsonen for smarttelefonforsendelse, der driver virksomhedens kapacitetsudnyttelse af 7 nanometer. Prisen er fuld, og kundens efterspørgsel efter 5nm-processen overgår også forventningerne. Det er besluttet at opgradere kapitaludgifterne til mere end 11 milliarder amerikanske dollars i år, men de faktiske udgifter offentliggøres i midten af ​​oktober.

TSMC understregede, at virksomheden har en teknologisk forkant og vil følge med til næste års drift. Som svar på efterspørgslen efter 5G næste år fortsætter virksomheden med at rekruttere talenter og udvide fabrikker i stor skala, og kapitaludgifterne vil fortsætte med at stige.