Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

AMD håber at gribe mere end 10% af serverens markedsandel. Overvej at overtage andre virksomheder.

Efter frigivelsen af ​​anden generation af EPYC Opteron-processor accepterede AMDCEO Su Zifeng også medieinterviews. Hun afslørede, at AMD i fremtiden vil beslaglægge mere markedsandel for X86-servere, og den gennemsnitlige andel vil stige til mere end 10% ved udgangen af ​​2020. Su Zifeng sagde, at AMD's andel af X86-serverprocessormarkedet var omkring 5-6 % ved udgangen af ​​sidste år. Ved udgangen af ​​2020 vil denne andel stige til 10%, men Su Zifeng sagde, at dette ikke vil være AMD's mål. De vil forfølge mere, hvilket vil være fremtidens fokus.

På X86-servermarkedet brugte Intel en absolut markedsandel. Den højeste statistik er 99%. Inden denne del af virksomheden bidrog med mindst 20 milliarder amerikanske dollars i omsætning hvert år, AMD greb 1% er 200 millioner amerikanske dollars i omsætning, greb 10% betyder en omsætningsvækst på 2 milliarder dollars, og AMD's samlede omsætning sidste år var kun 6,5 milliarder dollars .

Da dette marked er så vigtigt, vil Intel bestemt ikke slappe af. Da den tidligere administrerende direktør Ke Zaiqi stadig var i embedet, nævnte han en ting og hævdede, at Intels servermarkedsandel vil blive udfordret af AMD, men AMD kan kun stjæle 20 højst. Med en% -andel kan Intel stadig besætte 80% af aktien - selvfølgelig er dette kun Intels position, og hvor meget AMD der kan snappe er ikke, hvad de kan beslutte.

For AMD er dette 10% -mål også i gennemsnit, Su Zifeng sagde, at de muligvis får en højere andel inden for bestemte områder, såsom high-performance computing, cloud computing og andre nøglemarkeder, når alt kommer til alt AMD's EPYC anden generation af behandling single-slot kan give 64 kerner og 128 tråde, mens Intel enkeltkanal stadig er 28 kerner og 56 tråde. Forestillingen er langt bagefter.

Derudover bør AMD med forbedringen af ​​AMD's resultater også overveje at udvide virksomhedens skala, hvoraf den ene er at erhverve andre virksomheder, men Su Zifeng nævnte ikke deres specifikke planer.

Med hensyn til opkøb synes AMD's sidste store erhvervelse at have erhvervet serverproducenten Seamicro for mange år siden. Det ser ud til, at det ikke er erhvervet i de sidste fire eller fem år, og den gamle rival Intel har brugt mindst 30 milliarder dollars til at erhverve to store Altera og Mobileye. Virksomheden NVIDIA brugte også i år 7 milliarder dollars på at erhverve serverchipproducent Mellanox.

Endelig rygte AMDCEO Su Zifeng endnu en gang om, at hun var nødt til at forlade virksomheden og sagde, at det kun var fire eller fem år, før administrerende direktør for AMD, bare lige begyndte, at der stadig er meget at gøre i fremtiden.