Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Erhvervelse af Matsushita Semiconductor, New Tang Jiao Youjun: En af synergierne i batteriet

Microcontroller (MCU) -fabrik Nuvoton afholdt et ekstraordinært aktionærmøde den 6.. Som svar på 100% erhvervelsen af ​​Japans Matsushita Semiconductor-relaterede forretning (PSCS) sagde Nuvotons direktør og formand for Winbond Electronics Jiao Youjun, at det i fremtiden ud over den eksisterende produktteknologi også kan hjælpe Nuvoton med at udvikle batteriprodukter linjer, som menes at være en stor operationel momentum.

"Solen findes kun i løbet af dagen, og vinden blæser ikke altid, men nu har alt brug for elektricitet." Jiao Youjun påpegede vigtigheden af ​​batterier i fremtidige applikationer som 5G, AI og selvkørende biler. I tredje kvartal i år er Panasonics globale markedsandel for elektriske køretøjsbatterier ca. 24,6%, og det er den næststørste producent i verden. Jiao Youjun sagde, at Panasonic har ret komplet viden om batterisystemer, herunder kundeoplysninger såsom teknologi, forsyningskæde og applikationsside. Dette er en af ​​de fusions- og erhvervssynergier, han forventer.

Han afslørede, at NTT og Panasonic har været i kontakt i omkring et halvt år. Begge sider har lignende forretningsfilosofi og værdier. De har også 6-tommer wafer-fabs. De har også generelle MCU-, skysikkerhed og smarte hjem-teknologier. Derfor vil de have eksisterende produkter i NTD i fremtiden. Der vil også være multiplikatoreffekter online, og applikationsmarkedet udvides yderligere.

Han tilføjede, at PSCS-ingeniører har mange års F & U-erfaring. Efter afslutningen af ​​overtagelsen i fremtiden vil der ikke være problemer med justering af arbejdskraft. På nuværende tidspunkt tænker de kun på, hvordan man får ingeniørerne fuldt ud til at indse værdien. PSCS's 6-tommer anlæg har silicium (Si) og galliumnitrid (GaN) teknologi. Vil det komme ind på det sammensatte halvledermarked i fremtiden? Jiao Youjun påpegede konservativt, at denne forretning vil blive opretholdt.

PSCS havde dog et driftsunderskud på 23,5 milliarder yen sidste år. Jiao Youjun sagde, at hvis Panasonics nuværende økonomiske rapport bruges til at estimere markedsudsigterne, vil den blive forvrænget. Selvom overtagelsen virkelig vil have indflydelse på Nuvotons overskud, vil ændringsgraden være hurtig nok, men virkningen vil være begrænset. Måske kan 2 år gendannes.

For at berige driftskapitalen drøftede Nuvoton også i tilfælde af det ekstraordinære aktionærmøde spørgsmålet om forhøjelse af likviditet for at udstede ordinære aktier for at deltage i udstedelsen af ​​oversøiske depositumindtægter. Antallet af udstedte aktier er begrænset til 150 millioner aktier.