Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

BOE tabt? Samsung og LG rygte om at give OLED-skærme til næste iPhone

Den 27. november bliver Samsung Display og LG Display ifølge etnews-rapporter de eneste leverandører af OLED-skærme til den nye iPhone i 2020.

Insiders afslørede, at Apple forventes at lancere tre nye størrelser af OLED-paneler i de nye 5,4-tommer, 6,1-tommer og 6,7-tommer iPhone-modeller, der frigives i efteråret 2020. Imidlertid vil den samlede iPhone-model sandsynligvis overstige fire fordi Apple også planlægger at frigive en model, der understøtter 5G-netværk.

Samsung Display vil være den eneste leverandør af OLED-skærme til 5,4-tommer og 6,7-tommer iPhones, mens 6,1-tommer OLED-skærme leveres af Samsung Display og LG Display.

Det er underforstået, at OLED-skærmen fra Samsung Display indkapsler berøringssensoren inde i panelet (Y-OCTA-teknologi). Tidligere blev en berøringsfilm indsat på panelet for at implementere berøringsfunktionen. Da Y-OCTA-teknologi ikke kræver en separat film, kan den gøre mobiltelefonskærmen tyndere, og produktionsomkostningerne er lavere.

Apple har bemærket fordelene ved Y-OCTA-teknologi. Da Samsung Display er den eneste leverandør, der er i stand til masseproduktion af sådanne paneler, giver den Samsung Display mulighed for at levere 5,4-tommers og 6,7-tommers versioner af iPhone næste år. Tidligere har Apple insisteret på at bruge tyndfilm-berøringspaneler.

Derudover påpegede tidligere nyheder, at BOE har deltaget i udviklingen af ​​den nye iPhone og vil være en af ​​panelleverandørerne til den 6,1-tommer iPhone. Etnews påpegede imidlertid, at BOE sandsynligvis vil blive ekskluderet næste år på grund af den langsomme udvikling i udviklingen og produktionen.

Det er værd at nævne, at Samsung Display var den eneste leverandør af Apples OLED-skærme. Med stigningen i LG Displays styrke og hensynet til Apples leverandører begyndte LG Display at dele Apple-ordrer med Samsung Display. Det rapporteres, at LG Display også kan producere OLED-skærme med indbyggede berøringspaneler, men kvaliteten og produktionseffektiviteten kan ikke midlertidigt konkurrere med Samsung Display.