Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Chip-salget blev frustreret, koreansk chipeksport i september faldt 40% år til år

I henhold til de seneste data fra Korea Customs var Sydkoreas eksport af teknologiprodukter i september ikke optimistisk, halvledereksporten faldt 40% år for år, og eksporten af ​​mobilkommunikationsudstyr (som tegnede sig for en lille andel af den samlede eksport) sprang 58%. Derudover faldt den sydkoreanske eksport med 22% året før, det største fald siden 2009. Blandt dem faldt Sydkoreas eksport til dens største handelspartner, Kina, faldet med 30%, eksporten til De Forenede Stater med 21% , eksporten til Japan faldt med 14%, og eksporten til EU faldt med 13%.

Ifølge fagfolk kan tilbagegangen i eksporten fortsætte resten af ​​året, hvilket vil lægge pres på Sydkoreas økonomiske vækst og det vindede.

Det største problem bag svagheden ved salg af halvledere er det dårlige salg af hukommelseschips. For at forbedre denne situation håber man hovedsageligt, at efterspørgslen efter hukommelse i Kina, USA og andre markeder vil stige.

Industripirksomheder sagde, at fortsættelsen af ​​handelskrigen mellem Japan og Sydkorea har ført til en voksende modsigelse mellem Sydkorea og Japan med hensyn til eksportbegrænsninger, hvilket har forårsaget skade på begge sider og de vigtigste forsyningskæder for halvlederne i Asien.