Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Første eksportlicens? Japans eksport af brintfluorid til Korea i september: 100 kg

Den 30. oktober var Japans eksport af brintfluorid til Sydkorea i september 100 kg, ifølge japanske medierapporter, sammenlignet med 3.283 tons i september sidste år, hvilket var 99,9%, og eksporten var 3.723 millioner yen, hvilket er 99,4% lavere end året før. -år.

Ifølge tidligere rapporter gør handelsbegrænsningsordren det vanskeligt for Sydkorea at købe brintfluorid fra Japan. I august i år var Japans eksport af brintfluorid til Korea og eksporten nul.

Den 4. juli i år begrænsede Japan officielt eksporten af ​​tre vigtige halvledermaterialer, brintfluorid, fotoresist og fluorpolyimid, til Japan. I måneden faldt Japans eksport af brintfluorid til Sydkorea til 479 tons, et kraftigt fald på 83,7%.

Når japanske virksomheder eksporterede disse tre halvledermaterialer til Korea, kunne de få en tre-årig eksportlicens. Efter eksportkontrolordren er trådt i kraft, skal hver eksport licenseres separat, og procedurerne bliver meget komplicerede, og den krævede tid for licens til at passere kan være op til 90 dage.

Fra slutningen af ​​sidste måned udstedte den japanske regering i alt tre eksportlicenser (henholdsvis den 7., 19. og 29. august), hvoraf to var fotoresister, den ene var hydrogenfluorid, og 100 kg hydrogenfluorid blev eksporteret til September. Det skal være eksportlicensansøgningen.