Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Udenlandske medier siger, at iPhone 9 genoptager produktionen: udbrud påvirker levering af dele, frigørelse så snart slutningen af ​​april

Nyheder den 23. marts har Apple ifølge udenlandske medier rapporter genoptaget produktionen af ​​nye iPhones til lave omkostninger (det officielle navn kan titlen iPhone9). Den havde tidligere suspenderet produktionen på grund af et udbrud, og situationen har nu Det lettet lidt, så de videreudvikler projektet.

Det nævnes i rapporten, at det nuværende projekt efter masseproduktionen af ​​iPhone9 er relativt glat. Selvom Foxconn og andre støberier i Kina er ved at inddrive produktionskapacitet, har epidemien imidlertid påvirket Apples opstrøms forsyningskæde, hvilket har fået nogle iPhone9-komponenter til at miste mangel. Sammen med partnere forsøger den at flytte produktionen af ​​dele og komponenter, der står over for mangel til Kina.

Vil du købe det for mindre end 3.000 renminbi?
Industrikædekilder afslørede, at iPhone 9 forventes at blive frigivet så snart slutningen af ​​april. Dens hardwarekode er "D79ap", der stort set ligner iPhone 8 i udseende, men vil flytte Apples logo til midten af ​​bagsiden.

I den kommende nye billige iPhone har mange udviklere opdaget eksistensen af ​​iPhone9 fra Apples iOS14-systemkildekode. Sammenfattende med den aktuelle eksponering vil iPhoneSE2 / iPhone9-designet ligner iPhone8 med tykkere top- og bundrammer og TouchID, udstyret med den samme A13-chip som iPhone11 og 11Pro, og opgraderet til 3GBRAM på samme tid, som stadig er 12 millioner pixels bag. Enkelt kamera med 64 GB og 128 GB lagerversioner, der giver dybde muligheder for grå, hvid og rød plads. For at kontrollere omkostningerne blev 3DTouch-modulet fjernet.

Nogle Apple-insidere har afsløret, at prisen på den kommende iPhoneSE2 (som muligvis er titlen iPhone9 i det endelige navn) stadig starter ved $ 399, fordi Apple ønsker, at den skal sende så mange som muligt for at øge 2020-iPhone. Overordnede forsendelser, så det er afgørende.

Før dette nævnte rapporten fra den kendte analytiker Guo Mingxuan også, at prisen på iPhone 9 starter ved 399 amerikanske dollars, hvilket er omkring 2800 yuan.

For Apple vil iPhone9 være en meget vigtig ny enhed for dem i år. Dette vil tiltrække mange gamle brugere til at erstatte det med nye. Den relativt gode værdi for pengene er den vigtigste ting for disse brugere. Dette er vigtigere end om det understøtter 5G. Apple håber også, at det vil beholde gamle kunder og drive samlede iPhone-forsendelser.

Materielmangel skal begrænse køb, hvornår annullering er ukendt
Sidste uge på grund af den begrænsede iPhone-produktionskapacitet har Apple justeret på de officielle websteder i flere lande for at begrænse antallet af iPhones, kunder kan købe gennem deres online butikker. Hver person kan kun købe op til to mobiltelefoner.

Ovenstående justeringer gælder for køb i mange lande og regioner, inklusive USA og Kina. Du vil se en sådan meddelelse på iPhone-listen på det officielle websted, og Apple informerer forbrugerne om, at kun to telefoner kan købes pr. Ordre. Det rapporteres, at sidste gang Apple gjorde dette var i 2007, da iPhone netop blev lanceret, var grunden til, at virksomheden begrænsede køb, for at forhindre folk i at videresælge iPhones.

Købsbegrænsningen kommer på et tidspunkt, hvor Apple reagerer på virkningen af ​​nye coronavira på salgsdata. De vigtigste årsager til denne påvirkning inkluderer forstyrrelser i forsyningskæden og svag brugerefterspørgsel.

Hvad angår hvornår iPhone's produktionskapacitet genoptages, sagde Apple, at det afhænger af udviklingen i epidemien. Den nuværende situation er, at epidemien har bragt produktionen i Sydkorea, Japan, USA, Tyskland og andre lande i en stagnationsstat, og Apples globale industrielle kæde er også blevet stærkt påvirket, hvilket har forårsaget forsyningen med nogle nøglekomponenter bruges i iPhone til at komme til kort. Der er ingen måde for støberier til at producere flere maskiner.

LGInnotek, et datterselskab af LGD, er en stor leverandør af Apples avancerede kameramoduler. I lang tid har LG Innotek vundet de fleste ordrer på avancerede kameramoduler i iPhone-serien. Derudover kører Apple også chips fra STs italienske fabrik. Det nuværende udbrud har bragt disse fabrikker i en tilstand af nedlukning.

Dilemmaet i den globale forsyningskæde gør det vanskeligt for Apple at løse forsyningsproblemet på kort sigt, for ikke at nævne, at mange lande over hele verden også har implementeret streng kontrol med logistiktransport i Kina og Sydkorea. På kort sigt ønsker de at løfte ind- og udgangs forsvarslinjer for personale og materialer. For vanskeligheder.

I et tidligere interview sagde Cook i et interview: "Med hensyn til leverandører er iPhone produceret over hele verden, og nøglekomponenter er fra USA og Kina. Vi har åbnet vores fabrikker i Kina igen. Driftsbetingelser. Disse anlæg er i øjeblikket på en bjergbestigning for at vende tilbage til normale forhold. "

Industrianalytikere sagde uhensigtsmæssigt, at selv om Foxconns produktionskapacitet ikke vendte tilbage til niveauet før epidemien, vil det ikke begrænse køb af iPhone. Manglen på iPhone's nøglekomponenter har efterladt Apple ikke i stand til at løse det i øjeblikket. Det er en relativt sikker tilgang.