Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Heshuo Q3's finansielle rapport er iøjnefaldende, ny kapacitet udelukker ikke, at der oprettes fabrikker i Vietnam og Indien

Taiwan Electronics Co., Ltd. og Shuo Shuo sagde, at bærbare computere i fjerde kvartal forventes at reducere forsendelser med 10-15% i de tre store produkter, og desktops og bundkort vil også blive reduceret med 15-20%. Kun andre produkter er bedre. Der er mulighed for at øge sæsonen.

Heshuo afholdt en finansiel rapport den 7., annoncerede indtægtsrapporten for 3. kvartal, en enkelt sæsonomsætning på 354,7 milliarder Taiwan dollars (den samme enhed), en kvartalsvis stigning på 18,5%, en årlig stigning på 10,2%; bruttomargin på 3,8%, kvartalsvis stigning på 0,4 procentpoint, en årlig stigning på 0,5 procentpoint driftsresultat på 6,23 milliarder renminbi, en kvartalsvis stigning på 110,5%, en årlig stigning på 75%; overskud før skat på 8,6 milliarder renminbi, en sæsonmæssig stigning på 102%, en årlig stigning på 140%, nettooverskud efter skat på 6,3 milliarder renminbi, kvartalsvis stigning på 115%, en årlig stigning på 120%, nettoresultat efter skat på 2,41 yuan per aktie, bedre end første kvartal på 1,33 yuan og 1,08 yuan i samme periode sidste år.

Akkumuleret de første tre kvartaler af dette års økonomiske rapport var omsætningen 948,2 milliarder renminbi, en årlig vækstrate på 8,5%; bruttoavancemargin 3,2%, lidt lavere end 3,3% i samme periode sidste år; driftsresultat på 9,6 milliarder renminbi, en årlig vækstrate på 30,8%; før skat Overskuddet er 14,6 milliarder yuan, den årlige vækstrate er 60%, nettoresultatet efter skat er 9,8 milliarder yuan, den årlige vækstrate er 30%, og nettoresultatet efter skat er 4,25 yuan, hvilket er højere end 3 yuan i samme periode sidste år.

Li Shuo, administrerende direktør for Heshuo, sagde, at omsætningsstigningen i tredje kvartal, det vigtigste er omkostningsbesparelserne, som bidrog meget til bruttomargin. Derudover er lagerstyringen faldet meget i år, omkostningskontrollen er bedre end i de foregående år, og bruttoavancemarginalen er steget. Samtidig er virksomheden også forsigtig med at samarbejde med kunder, så produktionskontrol er høj, ressourcer ikke spildes, effektivitet forbedres og arbejdskraft kan strømline. Derfor er arbejdskraftsproblemet, der er blevet plaget de foregående år, næppe opstået i år.

Liao Cizheng påpegede, at virksomheden fortsatte med at justere sin produktionslinje. Fokus for dette år er at stabilisere kapacitetsudnyttelsesgraden. Jeg håber, at udsvingene i hvert kvartal ikke skal være for store. For tiden er det frugtbart.

Til kapacitetsplanlægning sagde Liao Zhizheng, at kapacitetsudvidelse uden for fastlandet, inklusive Taiwan og Batam, Indonesien, er blevet sat i produktion, og der er ingen investeringsplan i Indien eller Vietnam. Fokus er på at matche kundernes behov og vælge det bedste sted. Kom og invester.

Hvad angår 5G-delen, sagde Liao Cizheng, at alle taler om 5G, men vil se det virkelige udseende næste år. Det forventes, at produktets synlighed vil være meget bedre end i år. Dette firma er også optimistisk. Han understregede, at der for fremstillingsindustrien er muligheder for forandring, og hvis der ikke er nogen ændring, vil den komme ind i et andet konkurrencemønster.