Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Huahongs indtægtsinnovation i 2019 er helt op til 932,6 millioner dollars, og Wuxi-fabrik opnår 7,4 millioner amerikanske dollars i forsendelsesmål

Den 13. februar 2020 annoncerede Hua Hong Semiconductor Co., Ltd. (Hong Kong Stock Exchange: 1347), verdens førende unikke teknologi ren wafer-støberi i dag fra december 2019 Omfattende driftsresultater for de tre måneder, der sluttede den 31..

Vigtige finansielle indikatorer for fjerde kvartal i 2019 (ikke revideret)

Salgsindtægterne udgjorde 242,8 mio. US $, et fald fra år til år på 2,5% og en stigning på måned med 1,6%.

Bruttomargin var 27,2%, et fald på 6,8 procentpoint fra år til år og et fald på måned med 3,8 procentpoint.

Periodens resultat var USD 14 millioner, sammenlignet med USD 48,6 millioner i samme periode sidste år og 44,4 millioner USD i det foregående kvartal.

Fortjeneste, der kan henføres til ejere af moderselskabet, var USD 26,2 millioner sammenlignet med 49 millioner dollars i samme periode sidste år og USD 45,2 millioner i det foregående kvartal.

Basisindtjeningen pr. Aktie var $ 0,020 sammenlignet med $ 0,042 i samme periode sidste år og $ 0,035 i det foregående kvartal.

Afkast på nettoaktiver (årligt) 4,8%.

Store økonomiske indikatorer for 2019 (ikke revideret)

Salgsindtægterne nåede et rekordhøjt niveau og nåede 932,6 millioner dollars, en stigning på 0,2% i forhold til det foregående år.

Bruttomargin var 30,3%, et fald på 3,1 procentpoint fra året før.

Årets resultat var $ 155 millioner sammenlignet med $ 185,6 millioner året før.

Fortjeneste, der kan henføres til ejere af moderselskabet, var $ 162,2 millioner sammenlignet med $ 183,2 millioner året før.

Basisindtjeningen pr. Aktie var $ 0,126 sammenlignet med $ 0,171 sidste år.

Afkast på nettoaktiver var 7,4%.

Vejledning for første kvartal i 2020

Vi forventer, at salget vil være omkring $ 200 millioner.

Vi forventer, at bruttomarginalerne ligger mellem 21% og 23%.

Udbytte i 2019

Virksomheden vil beslutte udbytteplanen for regnskabsåret 2019 på det årlige møde, der blev afholdt i maj 2020.

Meddelelse fra præsidenten

Mr. Tang Junjun, selskabets præsident og direktør, kommenterede resultaterne i 4. kvartal:

"Jeg er glad for at dele med dig selskabets resultater for 4. kvartal 2019. Som du ved satte virksomhedens ledelse et meget udfordrende salgsmål på $ 242 millioner for fjerde kvartal. Vi ved, at dette er en besværlig opgave. Faktisk er selskabets salgsindtægter i 4. kvartal nåede USD 242,8 mio., hvilket er resultatet af hele vores holds oprigtige samarbejde og samordnede bestræbelser i et udfordrende markedsklima. Nøglen er den nye Wuxi 12-tommer produktionslinje opnåede et forsendelsesmål på US $ 7,4 mio., Hvilket er af stor betydning for selskabets fremtidige udvikling. Bruttoavancemargenen for kvartalet var 27,2%. Faldet i bruttoavancemargin skyldtes hovedsageligt faldet i kapacitetsudnyttelse og stigning i personaleudgifter. Vi er meget stolte af den officielle produktion i fjerde kvartal. "

"På det nuværende voksende 5G-smartphonemarked leverer virksomheden i øjeblikket 8-tommers platformbaseret indbygget flashhukommelse, diskret diskret udstyr, RF-SOI og teknisk support til strømstyring til mange topkunder i ind-og udland. Vores teknologiforskning og -udvikling Holdet genoplæser som altid det voksende 5G-smartphonemarked og udvikler mere avancerede teknologier til relaterede produkter, der vil blive sat i produktion på 12-tommerfabrikken i Wuxi i år. Vi så produktionen af ​​forskellige produkter på denne nye produktion store muligheder, såsom smart card chips, MCU'er, power discretes, CIS, logik og RF chips. Kunder er meget interesserede i dette. For virksomhedens ledelse er den aktuelle prioritet at sikre, at den 12-tommer produktionslinje kan fuldføre stigningen jævnt og hurtigt. Forøg volumen og bidrage til virksomhedens omsætning og fortjenesteudvikling så hurtigt som muligt. "

"2019 er et godt år for Hua Hong Semiconductor." Hr. Tang kommenterede selskabets årlige udvikling. "Halvlederindustriens miljø i 2019 er fuld af udfordringer, og virksomheden har ikke kun bygget en avanceret 12-tommer produktionslinje, men dens samlede driftsydelse har også været meget stærk og bemærkelsesværdig. Jeg er meget stolt over dette. Ifølge analyse af American Semiconductor Industry Association, Det globale halvledermarked faldt med 12% i 2019, men vores virksomheds samlede salgsindtægter nåede 932,6 mio. US $, en stigning på 0,2% i forhold til det foregående år. Den ekstraordinære omsætningsresultat skyldtes hovedsageligt øget efterspørgsel efter MCU, super junction, IGBT og generelle MOSFET-produkter, især Det er i Kina, resten af ​​Asien og Europa. Bruttoavancemarginalen var 30,3%, et fald på 3,1 procentpoint fra året før, hovedsagelig på grund af lavere kapacitetsudnyttelse, højere personaleudgifter og højere omkostninger til råmaterialeenheder, som delvist blev modregnet af højere gennemsnitlige salgspriser. Nettoresultat Satsen er 16,6%. "

Hr. Tang konkluderede, "Jeg er dybt beæret over at være i stand til at lede et fremragende team. Vi vil fortsætte med at arbejde på opgaven med at bestige Wuxis kapacitet uden frygt for udfordringer. Jeg er overbevist om, at med støtte fra aktionærer og bestyrelse af direktører, vil vi lede virksomheden Reach en ny højde. "