Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

I de første tre kvartaler blev det globale tv-panelmarked frigivet! BOE dominerer førstepladsen

Ifølge statistikker fra Qunzhi Consulting nåede antallet af globale tv-panelforsendelser 71,76 millioner i tredje kvartal af 2019, en stigning på 2,7% i kvartalet og et fald på 4,1% i året. Forsendelsesområdet er ca. 41,06 millioner kvadratmeter med en kvartalsvis stigning på 6,8% og en årlig stigning på 2,4%. Blandt dem toppede BOE's forsendelser og forsendelsesområder begge listen, og Sydkoreas LGD blev nummer to.

Dataene viser, at markedsandelen for panelproducenter i det kinesiske fastland er steget. Forsendelserne i de første tre kvartaler tegnede sig for ca. 48%, og forsendelserne tegnede sig for 45%. BOEs tv-panelforsendelser i tredje kvartal nåede 13,3 millioner enheder, en stigning på 8,9% år til år, og forsendelsesområdet steg med 21,4%. Både de første tre fjerdedele af forsendelser og område blev domineret.

Den koreanske panelproducent LG Display har imidlertid reduceret mængden af ​​8,5-generations fabriksskud på grund af det enorme tabstryk. I tredje kvartal var tv-panelforsendelser 12,29 millioner enheder, og forsendelsesområdet var 6,46 millioner kvadratmeter, henholdsvis 18% og 15%. Det samlede forsendelsesområde og -mængde i de første tre kvartaler blev nummer to.

Den tredje største forsendelse var de taiwanesiske panelproducenter. Gruppens forsendelser og areal i tredje kvartal var henholdsvis 11,97 millioner og 4,73 millioner kvadratmeter, henholdsvis 11% og 18%. Fjerde plads. Derudover overgik Huaxing Optoelektronik Samsung for at klemme ind i top fem i verden på grund af de kumulative forsendelser i de første tre kvartaler, men forsendelsesområdet forblev på femte.

Samsungs forsendelsesområde og -mængde er faldet mere end 20% år til år. De samlede forsendelser i de første tre kvartaler faldt til femte, men området blev stadig placeret på tredjepladsen.

Det anslås, at Kinas panelproducenter i 2020 vil stå for mere end 50%, og Taiwan vil opretholde et niveau på mere end 20%. Sydkoreas panelfabrikanter vil dog reducere produktionskapaciteten på LCD-panelet i andet halvår, og markedsandelen vil falde til 20%.