Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

JDI: Kinafonden har bekræftet bistand til 80 mia. YD til JDI. Begge parter har officielt underskrevet

Ifølge udenlandske medierapporter sagde det japanske displayfirma JDI (Japan Display Inc., kaldet JDI) for nylig, at det har underskrevet en formel samarbejdskontrakt for at modtage maksimalt 80 milliarder yen (ca. 5,3 milliarder yuan) økonomisk bistand fra kinesisk fonde.

Da underskrivelsen var senere end forventet, blev datoen for generalforsamlingens officielle møde for godkendelse af sagen ændret fra 29. august til 27. september.

Tidligere havde JDI modtaget en investering på 100 millioner dollars fra en kunde. Udenlandske medier sagde, at denne kunde er Apple. I det sidste regnskabsår, der sluttede marts, tegnede Apple sig for 60,6% af Japans displayindtægter.

Den konsoliderede økonomiske rapport fra JDI2018 (pr. 31. marts 2019) viser, at det endelige resultat og tab var 109,4 milliarder yen (ca. 6,85 milliarder yuan), et tab i fem på hinanden følgende år.

JDI står over for et hårdt driftsmiljø, da smartphone-producenter henvender sig til organiske lysemitterende dioder (OLED) -paneler og den øgede kapacitet hos LCD-panelproducenter i det kinesiske fastland. JDI gik glip af mange Apple-ordrer på grund af det langsomme tempo i at flytte til OLED-paneler. JDI håber at få ekstern investering og planlægger at investere midlerne i Japans indenlandske fabrikker for at udvide sin OLED-panel produktionskapacitet.

TFT-LCD, AMOLED og nye displayteknologier, inklusive fleksible skærme, som alle er halvlederteknologier, kan samlet benævnes halvlederskærme. En halvlederdisplay kan defineres som en generel betegnelse for displayteknologi, hvor hver af de minimale displayenheder styres uafhængigt af en halvlederenhed.