Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

JDI vil producere fingeraftrykssensor på mobilenheder, arbejde hårdt med OLED-panelvirksomhed

Ifølge en rapport fra Nikkan Kogyo Shimbun tirsdag forventes Japan Display Inc., som er under udvikling, at starte fingeraftrykssensorproduktion til smartphones i 2019. På samme tid for at reducere den overdrevne afhængighed af LCD-panelet af smartphonen, planlægger JDI også at placere fingeraftrykssensoren og OLED-panelet som virksomhedens nye forretning.

På grund af den stigende popularitet af mobile betalinger øges behovene for informationssikkerhed. For at imødekomme markedets efterspørgsel vil JDI bruge sin eksisterende displayteknologi til at producere fingeraftrykssensorer ved Dongpu-anlægget i Aichi Prefecture, Japan.

Det er underforstået, at JDI Dongpu-fabrikken producerer kapacitive fingeraftrykssensorer til smartphones og tablets. Bortset fra tidligere siliciumsubstrat er det anvendte glassubstrat lettere at forøge føleområdet; Derudover kan sensoren af ​​hele fingeren realiseres til en lavere pris. Sammen med den høje lysoverførsel af glas kan det også øge produktets salgspunkt efter at være kombineret med displayet.

Selvom JDI's fingeraftrykssensor har en vis ydelse på fingeraftrykssensorens dørlås, på grund af dette markeds begrænsede størrelse, har JDI også samarbejdet med udenlandske smartphone-producenter om at udvikle fingeraftryksidentifikationsprodukter til mobile enheder.

På samme tid ser JDI også frem til OLED-panelbranchen. Det forventes, at JDI i november 2019 kan begynde at producere OLED-paneler, der bruges i Apples Apple Watch, og den nuværende JDI White Mountain Plant (Ishikawa Prefecture, Japan) kan også sættes i masseproduktion af OLED-paneler.

På vej til LCD til OLED-produktion har JDI vaklet, men det er tvunget til at transformere og gennemføre forretningsopbygning. På den anden side er afhængighed af Apple stadig JDI's norm. Selvom JDI kæmper på grund af Apples forretning, hvis Apple og Taiwans Wistron afslutter deres direkte kapitalindsprøjtning, kan det siges, at JDI muligvis skyldes Apple. Og "comebacket".