Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

LG meddelte, at brintfluoridet, der blev brugt i panelet, med succes er blevet erstattet af indenlandske producerede produkter og ikke vil bruge japansk import i fremtiden.

Siden handelskonflikten mellem Japan og Sydkorea har den japanske regering besluttet at forbyde eksport af tre vigtige halvleder- og displaypanelmaterialer til Sydkorea siden begyndelsen af ​​juli 2019 og tvang koreanske virksomheder til at gå på en selvstændig vej. Ifølge Sydkoreas rapport "Korean Daily" har Sydkoreas panelproducent LG bekræftet, at dens panelfabrik har afsluttet brugen af ​​indenlandske brintfluoridmaterialer til erstatning for japansk import. På nuværende tidspunkt når den indenlandske selvfremstillede mængde brintfluorid 100%.

Faktisk er hydrogenfluorid med høj renhed af industriel kvalitet et specielt kemikalie. Det bruges hovedsageligt til at fjerne unødvendige kemikalier i kemiske dampaflejringsovne i fremstillingsprocesser for halvleder. Det er et meget vigtigt råmateriale i halvlederproduktion. Det har en høj andel af markedsandelen på dette område. Sammenlignet med den høje renhed af industriel kvalitet brintfluorid, der blev brugt i halvlederfremstillingsprocessen, er renheden af ​​brintfluorid, der blev brugt i paneletsning og rengøringsprocessen i panelindustrien, selvom koreanske producenter altid har været afhængige af japansk import. Men relativt vanskeligt at fremstille er det relativt let at lokalisere.

Rapporten påpegede, at lige efter at Japan udstedte eksportbegrænsninger, faldt brintfluoridmaterialet, der blev eksporteret til Sydkorea i august, til nul. Dette påvirkede dog ikke skive- og panelproduktionen hos Hanxin-virksomheder som Samsung, SK Hynix og LG. I stedet bruger disse virksomheder aktier, der har været på lager i tre til fem måneder, og forfølger aktivt indenlandske alternativer. I dag har LG annonceret en vellykket indenlandsk erstatning af brintfluorid.

Rapporten oplyste endvidere, at den tidligere LG-erstatning hovedsageligt var gasformigt hydrogenfluorid, og den vanskeligere indenlandske erstatning af flydende brintfluorid var også vellykket. Den 14. sagde LGs LGD-selskab, at det flydende brintfluorid, der blev brugt i panelproduktionsprocessen, er blevet fuldstændigt erstattet med koreanske produkter i den nærmeste fremtid, og de importerede produkter, der er produceret af japanske virksomheder, ikke længere vil blive brugt i fremtiden.

Sammenlignet med LG arbejder Samsung og SK Hynix imidlertid aktivt på udskiftning af japanske materialer. Hovedprodukterne af disse to produkter er imidlertid halvlederwafere, som er mere afhængige af japansk hydrogenfluorid og to andre materialer, herunder fotoresist og fluoreret polyimin. Derfor er det stadig vanskeligt at observere den aktuelle produktionskapacitet og erstatte den med koreanske produkter.