Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Ikke optimistisk med hensyn til MediaTeks 5G-udsigter? Asiatiske udenlandske investeringer: markedsstemme er for optimistisk

Ifølge Yahoo News tyder den seneste forskningsrapport fra det asiatiske departement for udenrigsinvesteringer på, at MediaTeks 5G-system single-chip (SoC) marked er fragmenteret og fortsat står over for Qualcomms konkurrenceudfordringer. Derfor virker markedsforventningen til MediaTeks 5G-udsigter for optimistisk.

Underinvesteringer udenlandske investeringer påpegede, at MediaTeks forventede fortjenstmargen er meget konservativ, primært på grund af MediaTeks 5G SoC-marked er fragmenteret, den rivaliserende Qualcomm har stadig branchens førende front, det er stadig kun TSMC en fab partner, og virksomheden er i 5G Markedet koncentreres hovedsageligt i midten til den lave ende. Derfor blev målprisen for MediaTek hævet fra 277 yuan til 306 yuan, og vurderingen blev opretholdt til en reduceret pris.

Asiatiske udenlandske investorer påpegede, at det groft anslås, at det globale marked for 5G-mobiltelefoner inden 2020 vil nå 160 til 200 millioner, hvoraf Apple, Samsung, Huawei og Xiaomi sender 65 millioner, 35 millioner, 50 millioner og 10 henholdsvis millioner. . Det skal dog bemærkes, at ovenstående mærker og MediaTeks MTK ikke er relevante.

Hvis det antages, at det samlede antal 5G-mobiltelefoner i 2020 vil nå 200 millioner, vil de resterende mærker, der deles af MediaTek og Qualcomm, være 40 millioner. På grund af Qualcomms førende 5G SoC-produktplanlægning antages det imidlertid, at Qualcomm og MediaTek vil opdele 40 millioner enheder i et forhold på 7: 3. Det anslås, at MediaTeks 5G-mobiltelefonforsendelser inden 2020 kun vil nå op på 12 millioner. enhed.

Samtidig påpegede det asiatiske udenrigsministerium, at der er nogle stemmer, som Kinas fastland vil være til fordel for MediaTek for at popularisere og skubbe mellemgrænsen 5G-smarttelefon. Imidlertid forventes det, at fastlandet i de tidlige stadier af 5G vil prioritere ressourcer til infrastruktur og industrielle applikationer, der kræver lav latenstid og højt dat bredbånd snarere end smartphones. Med andre ord virker markedets forventning til MediaTek 5G for optimistisk.