Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm: Det gør tredje generation af 5G-chipprodukter, baseret på Qualcomms 5G-terminal er overskredet 230 modeller

Den 10. november sagde Qualcomm, ifølge China Financial Information Network, på 2. China International Import Expo, at det har gjort tre generationer af 5G-chipprodukter på samme tid. Mere end 230 5G-terminaler designes og udvikles baseret på Qualcomm.

Samtidig viste Qualcomm et antal 5G smarte klemmer og 5G banebrydende teknologi i kabinen. Qualcomm sagde, at det aktivt fremskynder 5G-kommercialisering, og i øjeblikket udvikles og udvikles mere end 230 5G-terminaler, der bruger Qualcomm 5G-løsninger.

Det rapporteres, at Qualcomm sagde, at den viste 5G kommercielle smartphones inklusive Lenovo, Nubian, OnePlus, OPPO, vivo og China Mobile. Qualcomm sagde, at for at bedre understøtte 5G-udviklingsprocessen, annoncerede Qualcomm i september, at den vil fremskynde den 5G kommercielle proces i stor skala gennem 5G-mobilplatformens produktportefølje i Inter-Baolong 8-serien, 7-serien og 6-serien.

På udstillingen udstillede Qualcomm også mere end 10 5G moduler, der er udviklet i fællesskab af Qualcomm og kinesiske partnere. Meng Pu, formand for Kina-regionen, sagde også: "Den seks-dages udstilling af Expo vil fuldt ud demonstrere momentum og tendens for hurtig udvikling af 5G i Kina. Med Expo's åbne samarbejdsplatform gennem samarbejdet med industrien Partnere. Dybdekommunikation hjælper os med at afklare opfølgende produktstrategi og planlægning, som vil hjælpe os med at fremskynde udviklingen og udbredelsen af ​​5G i Kina og verden sammen med vores økologiske partnere. "