Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Qualcomm frigiver Snapdragon Ride-platform: skalerbar og tilpasses, hvilket baner vejen for autonom kørsel

Qualcomm afholdt en pressekonference på tærsklen til CES for at lancere den nye Qualcomm Snapdragon RideTM-platform og udvide virksomhedens brede bilportefølje. Platformen er en af ​​de mest avancerede og skalerbare åbne autonome køreløsninger i bilindustrien, herunder Snapdragon RideTM Safety System-on-Chip (SoC), Snapdragon RideTM Safety Accelerator og Snapdragon RideTM Autonomous Stack.


Snapdragon Ride kan levere omkostningseffektive og energieffektive komplette systemniveau-løsninger til de komplekse behov ved autonom kørsel og ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Snapdragon Ride kombinerer en unik SoC-, accelerator- og autonom køresoftwarestak for at give bilproducenter en skalerbar løsning, der understøtter tre segmenter af autonome køresystemer: L1 / L2-niveau-initiativ Safe ADAS-til biler med automatisk nødbremsning, trafikskiltegenkendelse og bane holde hjælp; L2 + niveau "Convenience" ADAS-til autonom kørsel på motorveje, støtte til selvparkering og biler, der kører i bytrafikmiljøer med hyppig parkering; L4 / L5 niveau fuldt autonom kørsel til autonom kørsel, robottaxier og robotlogistik i bytrafikmiljøer.


Snapdragon Ride-platformen er bygget på en række forskellige Snapdragon-automobil-SoC'er og acceleratorer og bruger skalerbare og modulære højtydende heterogene multi-core CPU'er, energieffektive AI- og computervisionsmotorer og brancheførende GPU'er. Baseret på forskellige kombinationer af SoC'er og acceleratorer, kan platformen matche behovene i hvert segment af autonom kørsel og give brancheførende køleeffektivitet, fra 30 TOPS-klassen enheder til L1 / L2-niveau applikationer til L4 / L5 niveau kørsel, 130 Watt strømforbrugsenhed over 700 TOPS.


Derfor kan platformen understøtte passivt eller luftkølet varmeafledningsdesign og derved reducere omkostninger, forbedre pålideligheden, eliminere dyre væskekølesystemer, forenkle køretøjets design og udvide køreområdet for elektriske køretøjer. Snapdragon Rides sortiment af SoC'er og acceleratorer er designet til funktionssikkerhed ASIL-D (Automotive Safety Integrity Level D) -systemer.

Snapdragon Ride vil blive leveret til bilproducenter og Tier 1-leverandører til forudvikling i første halvdel af 2020. Snapdragon Ride-udstyrede biler forventes at gå i produktion i 2023.

Nakul Duggal, senior vicepræsident for produktstyring i Qualcomm Technologies, Inc., sagde: "I de sidste par år har vi demonstreret virksomhedens tekniske styrke inden for bilindustrien gennem storstilet implementering af løsninger, det vil sige næsten alle typer biler. Nu lancerer vi meget heldigvis den første generation af Snapdragon Ride-platform som en meget skalerbar, åben, fuldt tilpasselig og højoptimeret autonom køreløsning med strømforbrug, der kan imødekomme kravene i New Car Evaluation Specification (NCAP) til autonom kørsel til motorvej L2 + niveau Til en række behov for robottaxier. "

Sikkerhed SoC og accelerator software og hardwareløsninger

Qualcomm mener, at den næste innovation i bilindustrien forventes at være "bekvemmelighed" ADAS på L2 + -niveauet, og lovgivningsmæssige krav driver også hardware-løsningen i Snapdragon Ride-platformen fra en enkelt SoC til aktive ADAS-systemer til en meget stærk skalerbar Arkitekturen består af flere SoC'er og dedikerede autonome drivacceleratorer til understøttelse af fuldstændige autonome autonome køresystemer.

Qualcomms ADAS SoC-familie og acceleratorfamilie bruger heterogen computing, som fuldt ud overholder applikationens behov i starten af ​​designet. Udnyttelse af Qualcomm Technologies 'næste generation af kunstig intelligensmotor, de ovennævnte ADAS SoC'er og acceleratorer kan effektivt administrere store mængder data til køretøjssystemer, herunder ISP'er til kamerasensorer, forbedrede DSP'er til sensorsignalbehandling, højtydende CPU'er til planlægning og beslutningstagning, banebrydende GPU'er understøtter avanceret visualisering og fordybende brugeroplevelse, dedikerede sikkerheds- og sikkerhedsundersystemer på tværs af SoC'er og autonome drivacceleratorer.


Gennem autonome køreacceleratorer bringer Qualcomm Technologies energieffektive computerkapaciteter til mainstream-biler, og sådanne ækvivalente funktioner understøttes i øjeblikket langt fra bilindustrien, fordi høj kompleksitet og dyre termiske løsninger ikke kan opnås på grund af strenge krav til strømforbrug Popularitet af skala .

Lancerer Snapdragon Ride Autonomous Driving Software Stack

Qualcomm Technologies nye softwarestak dedikeret til autonom kørsel er en modulopbygget og skalerbar løsning integreret i Snapdragon Ride-platformen, hvilket hjælper bilproducenter med at skabe større sikkerhed og komfort til dagligdags kørsel, f.eks. Automatisk navigation Humanoid motorvejskørsel, samt tilbyde modulære muligheder såsom opfattelse, positionering, sensorfusion og planlægning af adfærd.

Qualcomm Technologies 'integrerede automobilplatform forbedrer virksomhedens ledelse inden for informationsbehandling inden for køretøjer, audiovisuel information og interconnectivity i bilen og driver forretningsvækst. Den samlede værdi af ordrer i disse områder er i øjeblikket over 7 milliarder dollars.

Som branchens førende leverandør af informationsbehandling inden for køretøjer og Bluetooth-forbindelses-halvledere, har Qualcomm Technologies vundet information AV og digital cockpit-projekter fra 19 af verdens førende 25 bilproducenter. På nuværende tidspunkt har alle de store bilproducenter i verden vedtaget Qualcomm Technologies 'rige bilinformationsbehandling, informationslyd og video og tilsluttede billøsninger til biler. De arbejder også med Qualcomm Technologies for at levere sikre, pålidelige og effektive køretøjer, inklusive Snapdragon Ride-platformen. løsning.

Chet Babla, vicepræsident for automobilvirksomhed i Arm Automotive og IoT, sagde: "Integration af de højeste niveauer af funktionelle sikkerhedsløsninger er kritisk for storstilet implementering af ADAS og autonom kørsel. Fremtidige rejser kræver tværindustrielt samarbejde, og vi arbejder med Qualcomm Technologies At arbejde sammen og integrere Arm's funktionelle sikkerhedsløsninger i Snapdragon Ride-platformen er et eksempel på forbedring af den autonome kørselssikkerhed. "

John Koeter, senior vicepræsident, markedsføring og strategi for intellektuel ejendom, Synopsys, sagde: "Synopsys 'investering i intellektuelle ejendomsrettigheder i International Organization for Standardization ISO 26262 certificering, American Automotive Electronics Association AEC Q100, og kvalitetsstyring forenkler udviklingen af ​​næste -generation ADAS. Synopsys 'DesignWare® interface IP, ARC®-processor IP og kombinationen af ​​STAR Memory SystemTM og Snapdragon Ride platforme hjælper Qualcomm Technologies med at opnå høje niveauer af funktionel sikkerhed og fremskynde certificering af deres SoC'er. "

John Wall, senior vice president og co-general manager for BlackBerry QNX, sagde, "BlackBerry QNX er glad for at samarbejde med Qualcomm Technologies og Snapdragon Ride platforme. QNX® OS Security og QNX® Hypervisor Security leverer sikre, sikre og pålidelige autonome kørselsplatforme . Softwaregrundlaget for Qualcomm Technologies. Da Qualcomm Technologies yderligere udvider produktlayouten for området autonom kørsel, ser vi også frem til at uddybe samarbejdet mellem de to parter og indlede nye muligheder. "

Ritesh Tyagi, daglig leder for bilindustrien, Infineon Silicon Valley Innovation Center, sagde: "Infineon har altid været forpligtet til at levere kerne halvlederteknologi for at gøre biler mere sikre, smartere og mere miljøvenlige. Vores AURIXTM-mikrokontrollere integrerer virksomhedens tillid til computerkompetence er et grundlæggende modul i sikkerhedskritiske automobilapplikationer. Infineon og Qualcomm Technologies samarbejder om at designe og levere pålidelige, skalerbare og energieffektive computersystemer, der vil hjælpe med at køre stærkt automatiserede biler på et bredere marked.

"Vi er meget glade for at samarbejde med Qualcomm Technologies for at udvikle en næste generation af AUTOSAR-arkitektur, der kan skalere til at imødekomme kundernes behov, integrere EB corbos-software og Snapdragon Ride-platformen. Vores produkter, der bruger Qualcomm Technologies-teknologi, giver Tier 1-leverandører og bilproducenter mulighed for bringe ADAS til produktionsbiler hurtigere og mere effektivt. "

"On Semiconductor er glad for at integrere vores ADAS-familie med sensorer i Snapdragon Ride-platformen. Gennem tæt samarbejde med Qualcomm Technologies kan vores ADAS-sensorer Sømløs og robust interoperabilitet med Qualcomm Technologies-processorer og -software, hvilket hjælper bilproducenter og lager en leverandør til hurtigt og omkostningsfrit -effektiv udrulning af næste generations løsninger. Desuden vil digitale AV-cockpits og autonome køresystemer Desuden vil den fleksible tilføjelse af køretøjsfunktioner som førerovervågning og overvågning i køretøjet også markant accelerere populariseringen af ​​disse nye funktioner i sikkerhed og bekvemmelighed. "


Fordele ved Snapdragon Ride-platformen

• Påvist og integreret sikker bilstøttepakke, der understøtter sikkert operativsystem og hypervisor

• Sikkerhedsrammer leveret af førende bilfirmaer, herunder Adaptive Automotive Open System Architecture (Adaptive)

autosar)

• Optimeret og komplet bibliotek med grundlæggende funktioner til computervision, sensorsignalbehandling og standard computerbiblioteker

• AI-værktøjer til at forbedre modeleffektiviteten og optimere driftsmiljøet for heterogene computerenheder

• Komplet autonom køresoftwarestakle til motorvejskørefunktioner, såsom den opfattelse, der kræves til motorvejskørsel

Og planlægningsfunktioner

• Omkostningseffektiv positioneringsløsning, der understøtter Qualcomm® visionforbedret positionering med høj præcision

• Hardware og software i et loop-testmiljø

• Datastyringsværktøjer, der understøtter intelligent dataindsamling og automatisk annotering