Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Med en samlet indtjening af $ 10 millioner vil Nowi kraftigt udvikle PMIC med høst af energi

Ifølge eeNews analoge rapporter har Nowi BV for nylig fået $ 10 millioner gennem en runde med kapitalfinansiering. Denne finansieringsrunde vil hovedsageligt blive investeret i PMIC-produkter med henblik på kommerciel produktion i 2020.

Finansieringen blev leveret af det Amsterdam-baserede venturekapitalfirma Disruptive Technology Ventures (DTV).

Det er underforstået, at DTV i 2018 samarbejdede med den hollandske regering om at yde frøfinansiering til Nowi for at give det mulighed for at udføre teknologisk forskning og udvikling og hjalp det med at få flere patenter.

Nowi administrerende direktør Simon van der Jagt sagde engang: "Vi vil lancere det første NW-A2.3 energi-høst PMIC-produkt i første halvdel af 2020, og derefter vil vi yderligere udvide vores forretningsaktiviteter."

Nowi sagde, at den har til hensigt at bruge denne runde med midler til at opbygge en forretningsmodel og i vid udstrækning bruge den i IoT-applikationer og forbrugerenheder såsom smarture og andre wearables.

Det er underforstået, at Nowi i 2018 annoncerede, at den har integreret sin teknologi i MMT-smarturemodulet, konverteret lysenergi til elektricitet og tildelt nye hybridur. Siden da har Nowi været i stand til at bevise, at dens teknologi kan understøtte brugen af ​​Huaweis smallebånd IoT-chips.

Nowi hævder, at dens teknologi er kompakt og kræver få eksterne komponenter sammenlignet med andre metoder. Og det kan bruge flere energikilder (sol, mekanisk, termisk og radio) på samme tid.

Van der Jagt sagde: "Dette er en ny topologi, der kræver færre eksterne komponenter for at opnå konverteringseffektivitet fra 80 til 90%." Han bemærkede også, at "brugen af ​​Nowi PMIC kan reducere antallet af eksterne komponenter med mindst 15 Brug af disse komponenter kan tilføje yderligere $ 1 til materialeregningen og et yderligere $ 1 PCB-område."

Van der Jagt sagde, at en af ​​nøglerne til succes i IoT og forbrugerapplikationer vil være muligheden for at understøtte hyppig polling af energi gennem adaptive PMIC'er (endda chips til maskinlæringstype). Det er også nødvendigt at udvikle flere anvendelser for at imødekomme markedets efterspørgsel.