Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Forskning og udvikling: DRAM-priserne forventes at rebound næste år, og fastlandets investeringsvolumen skønnes at være mindre end 3% globalt.

DRAMeXchange sagde, at DRAM-kontrakten i august i år var den samme som den foregående måned, og gennemsnitsprisen på DDR4 8GB kom på $ 25,5. Selvom der stadig forhandles om kontrakt på september, er det sandsynligt, at det forbliver fladt. Ser frem til 2020, på grund af den fortjenesteorienterede orientering fra de tre store DRAM-producenter, vil skøn over investeringerne blive reduceret med mindst 10% sammenlignet med dette år. Den årlige vækst i produktionen næste år er også den laveste i de sidste 10 år, kun 12,5%, hvilket lægger et bestemt grundlag for prisstigningen.

På markedssiden begyndte handelsproblemet mellem Japan og Sydkorea i juli, med den japanske regerings godkendelse af at eksportere nøglehalvledermaterialer, men i perioden blev OEM-kunder påvirket af usikre faktorer og forventede psykologiske faktorer, som forårsagede lagrene af lagre stiger. Standsvandstanden er gradvist faldet og bevæger sig mod normal vandstand.

Derudover falder den tredje sæson sammen med den traditionelle højsæson, og USA vil begynde at indføre told på elektroniske produkter, der eksporteres til nogle kontinenter i begyndelsen af ​​december, hvilket også har en tidlig forsendelseseffekt. Efterspørgslen er stærkere end forventet, hvilket giver DRAM-producenterne mulighed for at forhandle priser. Holdningen var fastere, og den samlede pris i tredje kvartal vendte den oprindelige tilbagegang og vendte fladt.

Jibang analyserede yderligere, at udvidelsesplanen for de tre store DRAM-originale fabrikker er blevet konservativ. For eksempel er Samsungs Pyeongtaek II-anlæg nær ved færdiggørelse, men det vil først komme ind i den kommercielle overførsel før i andet kvartal af 2020, og det nyligt tilføjede udstyr understøtter kun overgangen til den fremtidige 1Z nano-proces, den samlede mængde film vil være omtrent det samme som i år.

SK Hynix 'seneste M16-anlæg skal være afsluttet i andet halvår af næste år. Den hurtigste stigning i produktionskapaciteten vil være indtil 2021, og den gamle fabrik M10 konverteres gradvist til OEM. Det anslås, at den samlede produktion af DRAM ikke vil stige eller falde næste år.

F-bygningsanlægget tilføjet af Micron i år på Hiroshima-anlægget er også at støtte overførslen til 1Z nano-processen. Hiroshima-anlæggets samlede kapacitet er ikke steget. Det nye A3-anlæg, der bygges af Micron Storage i Taiwan, understøtter også 1Znm-processen i den indledende fase og øger produktionen på kort sigt. Muligheden er imidlertid ikke stor, men Jibang mener, at A3-anlægsbasen ikke er lille, og der er stadig mulighed for ny kapacitet i fremtiden.

Med hensyn til jordfabrikker er der i øjeblikket to DRAM-produktionsbaser. Den større Hefei Changxin er sat i produktion. De oprindelige produkter er hovedsageligt DDR4 8 GB. I første halvdel af næste år vil der være LPDDR4 8Gb-produkter, som fortsat vil gå i masseproduktion, men det forventes at ankomme. I 2021 vil produktionskapaciteten have mulighed for at nå 100.000 eller mere af den fulde belastning.

Selvom Fujian Jinhua blev påvirket af det amerikanske forbud, kunne amerikansk udstyr ikke vedligeholdes af ingeniører på fabrikken, men internerne forsøgte stadig at justere parametrene til deres egen optimering. Det forventes, at filmen vil være inden for 10.000 enheder næste år.

Generelt vurderer Jibang, at fastlands DRAM-investeringsvolumen i 2020 vil udgøre under 3% af de globale investeringer, og at uafhængige produktionsresultater forbliver begrænset. I fremtiden skal fastlandshukommelsesindustrien stadig overvinde udfordringerne ved udbytte, maskinkonstruktion og IP, og den nøjagtige tidspunkt for påvirkningen på den samlede DRAM-industriforsyning bør fortsat overholdes.