Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

SEMI: Modvind med modvind forbliver nordamerikanske halvlederforsendelser i mere end $ 2 milliarder på fire måneder

Ifølge rapporten fra International Semiconductor Industry Association (SEMI) nåede forsendelser af producenter af halvlederudstyr i Nordamerika 2,03 milliarder US $ i august, et fald på 1,4% fra 2,032 millioner USD i juli og et fald på 10,5% fra samme periode sidste år.

Det er underforstået, at nordamerikanske halvlederforsendelser har overskredet 2 milliarder dollars i fire måneder i træk.



SEMI sagde, at halvlederindustrien står mod modvind, men producenter af nordamerikansk halvlederudstyr opretholder stadig et vist niveau af forsendelser, med forsendelser, der overstiger $ 2 milliarder dollars i fire på hinanden følgende måneder.

Men påvirket af afmatningen i hukommelsesmarkedet forventer SEMI imidlertid også, at det globale marked for halvlederudstyr vil falde i år, hvilket vil ramme en ny lav om tre år. Næste år, med forbedringen af ​​hukommelsesmarkedet og Kinas aktive investering, forventes markedet for halvlederudstyr at komme sig.