Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

SIA: Chipsindustrien er en vigtig branche i USA, der skal opretholde normale operationer

Ifølge Reuters sagde den amerikanske Semiconductor Industry Association (SIA) onsdag, at det samarbejder med amerikanske føderale embedsmænd for at afgøre, om statslige og lokale embedsmænd blokerer for chipfabrikkerne. Vigtige brancher, der skal forblive i gang.


Semiconductor Industry Association oplyser, at det i øjeblikket samarbejder med det amerikanske ministerium for sikkerhed i hjemmet for at forbedre de retningslinjer, der blev udstedt til statslige og lokale embedsmænd i sidste uge.

Det er underforstået, at dokumentet påpeger, at chipfremstillingsvirksomheden understøtter alle aspekter af informationsteknologi og også garanterer hjemmearbejdet for millioner af amerikanere, som skal betragtes som en vigtig og vigtig forretning.

John Neuffer, præsident for American Semiconductor Industry Association, sagde, at chips spiller en vigtig rolle i medicinsk udstyr, elnettet og anden infrastruktur.

John Neuffer mener, at sikre kontinuitet i halvledere og relaterede forsyningskæder er en nødvendig betingelse for, at digitale tjenester udføres i de kommende uger og måneder. På grund af den stærkt globaliserede forsyningskæde for halvledere kan halvledermangel i en region ikke udgøres af produktion i andre regioner.

Det er værd at bemærke, at hidtil ikke har et større amerikansk chipfirma angivet, at produktionen er afbrudt.