Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Samsungs næste trin, flyt til GPU, NPU

Samsung Electronics afbrød udviklingen af ​​CPU Core (central behandlingsenhed) forårsagede et stort oprør, koreanske medier påpegede, at dette er Samsungs strategi for valg og koncentration, fremtiden vil fokusere på NPU (neuralt netværk processor), GPU (grafisk behandlingsudstyr) Mark.

Samsung Electronics besluttede at opløse udviklingsprojektafdelingen for CPU Core i Texas, USA, og vil tilpasse den relevante 290 menneskelige ressourcestruktur inden udgangen af ​​året.

Selvom der kun ser ud til at være en chip uden for CPU'en, er den interne struktur kompliceret, herunder Core, controller, bufferhukommelse osv., Hvor Core er ansvarlig for computerdata, og den er også kernen i CPU'en . Jo flere processorkerner, jo hurtigere er behandlingshastigheden, så de fleste højtydende computere eller smartphones vil medbringe flere Core-processorer.

Tidligere har Samsung Electronics kontinuerligt investeret i Core og forbedret sine designfunktioner for at styrke konkurrenceevnen i sin egen AP (Application Processor). I sidste ende blev Samsungs selvudviklede kerne anvendt til systemhalvleder Exynos-serien, der blev installeret på sin flagskibsmaskine og bevist dens tekniske evne. Det er også blevet et af Samsung Electronics 'repræsentative produkter.

Samsung Electronics afbrød imidlertid resolut den tidligere investering. De koreanske medier "etnews" rapporterede, at dette er nødvendigheden af, at Samsung Electronics styrker sit valg og koncentration. I fremtiden vil Samsung Electronics fokusere sine ressourcer på kernen NPU og GPU i AI-tiden (kunstig intelligens).

NPU er den mest passende processor til AI-dyb læring og beregning. Fordi deep learning-beregningen skal behandle tusinder af operationer på samme tid, er NPU kendetegnet ved effektiv behandling af store parallelle operationer.

Samsung Electronics har sagt, at det vil blive nr. 1-ambitionen for System Semiconductor i 2030. På det tidspunkt planlægger den at udvide antallet af mennesker i NPU-feltet til 2.000, næsten 10 gange mere end nu.

På den anden side kom Samsung Electronics sammen med AMD i juni for at styrke samarbejdet og teknisk styrke på GPU-området. AMD har lav effekt, grafisk IP med høj ydeevne (immaterielle aktiver) og vil skabe en ny generation af mobile GPU'er med Samsung Electronics i fremtiden.

Samsung Electronics sagde, at Samsung Electronics besluttede at afbryde CPU-udvikling, som er en strategi for valg og koncentration, for at fokusere på udviklingen af ​​næste generations halvlederteknologi.

Selvom flagskibet Galaxy S11 i første halvdel af næste år vil opretholde konventionen om at bruge Exynos-applikationsprocessoren med opløsning af udviklingsafdelingen, er det vanskeligt at se CPU Core designet af Samsung Electronics i 2021. Det antages bredt at Samsung Electronics vil bruge design af andre virksomheder og forventes at samarbejde med ARM i England.