Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Grib fordel, japanske halvlederfirmaer insisterer på at kæmpe inden for magt halvledere

Ifølge Impress Watch-webstedet kæmper nogle japanske virksomheder stadig under tilbagegang i den japanske halvlederindustri inden for magt halvledere. Japanske el-halvlederselskaber har stadig en fordel i brugerdefinerede produkter med høj nedbrudspænding og stor kapacitet.

De største aktører på markedet for halvledere er Mitsubishi Electric, Fuji Electric, Hitachi Power Semiconductor og Toshiba Semiconductor & Storage. Blandt mellemstore virksomheder har romaer, Sancha Electric og Xindianyuan haft gode resultater.

I det forløbne år er erstatningen af ​​GaN og SiC med Ga2O3, en ny generation af elektrisk halvledermateriale, hurtigt opmærksom. Japan er førende i verden inden for magt halvledere baseret på Ga2O3.

Det rapporteres, at det ikke er et stort firma som Mitsubishi Electric, men et statligt forskningsinstitut, universitetsforskningsinstitut og investeringsinstitution.