Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Halvlederindustri M & A accelererer, 2019 bliver det tredje største M & A-år i halvlederindustrien

Ifølge en rapport udgivet af IC Insights, en integreret kredsløbsindustrianalytiker, vil syv storskala halvlederfusioner og opkøb til en værdi af mere end 1 milliard dollar i 2019 øge industriens samlede transaktionsvolumen med 22% år til år. 2019 er også blevet det tredje største M & A-år i halvlederindustriens historie.

M & A-boom i halvlederindustrien toppede i 2015 med en samlet værdi på 107,7 milliarder dollars. I de følgende tre år er den samlede mængde fusioner og opkøb dog fortsat faldende. I 2019 er halvledermarkedet aftaget, og fusioner og opkøb er blevet aktive. IC Insights påpegede i sin seneste 2020-udgave af “McClean-rapporten”, at der er mere end 30 erhvervelser af halvleder i 2019 med en samlet værdi på 31,7 milliarder dollars, en stigning på 22% fra 2018's $ 25,9 milliarder, men stadig langt bagefter 2015 - 2016 højder.

Ifølge IC Insights-analyse er væksten af ​​M & A-aftaler i 2019 hovedsageligt drevet af M & A-transaktioner af netværk og trådløs tilslutningsmuligheder IC og omdannelse af halvlederleverandørvirksomhed. Halvlederleverandører forventes at tilføje nye automobilapplikationer og andre markeder med høj vækst i det næste årti. Emerging felter såsom produkter, 5G, AI og automotive har successivt opnået kommerciel masseproduktion. Mens der skabes en stærk vækst i efterspørgslen på markedet, har det også hjulpet den gradvise opsving af fusioner og erhvervelser inden for halvlederfeltet.

Derudover inkluderer M & A-transaktionen i 2019 også forretningsnedskæringer i nogle virksomheder, såsom Intel, der sælger sin mobile modemvirksomhed til Apple, og Marvell annoncerede salget af sin Wi-Fi-forbindelsesvirksomhed til NXP for $ 1,7 milliarder.


I henhold til IC Insights-rapportanalysen siden 2015 har chipindustriens integrationshastighed accelereret for at forbedre teknologi- og produktfunktionerne vitaliteten af ​​halvlederindkøb er steget til et nyt niveau. De nuværende samlede erhverv forbliver på $ 25- $ 30 milliarder pr. År, der involverer områder, herunder maskinlæring / kunstig intelligens, autonom kørsel, biometri, computervision, VR / AR og Internet of Things.

Markedsrådgivningsselskab Accenture frigav også en rapport i januar om, at den traditionelle organiske vækst i halvlederindustrien er afsluttet: stigende forsknings- og udviklingsomkostninger, hastigheden af ​​teknologiske iterationer og forskellige kundebehov har alle komprimeret tiden og midlerne, der har understøttet organisk vækst i halvlederselskaber i fortiden; som et alternativ Ledende halvlederproducenter har vedtaget M & A som en ny vækststrategi, og som et resultat er industrien voldsomt integreret. Ifølge statistikkerne var der 130 halvlederfirmaer med en markedsværdi på mere end 100 millioner amerikanske dollars noteret i USA for 10 år siden og kun 72 i slutningen af ​​2018.

På samme tid påpegede Accenture også, at data viste, at der fra 2013 til 2015 kun var tre tilfælde af halvleder M & A-transaktioner, der blev blokeret eller afsluttet på grund af faktorer som "regeringsindgriben" eller "regulatoriske begrænsninger"; men fra 2016 til 2018 steg dette tal til 14 sager. Dette viser, at jo større omfanget af transaktioner i dag er, desto lettere er det at støde på langsigtede anmeldelser, og strengere reguleringer er også en stor usikkerhedsfaktor for halvlederindustriens fusioner og erhvervelser.

Ud over politikovervågning kan handelsforbindelser også være en betydelig faktor i erhvervelser og erhvervelser af halvledere. Nogle eksperter har analyseret, at kinesiske halvledervirksomheder kan have vanskeligheder ved at gennemgå oversøiske fusioner og erhvervelser.

Hvad angår den potentielle indflydelse af denne nye type koronar lungebetændelse på fusioner og erhvervelser af halvlederfunktioner, ifølge eksperter, der er interviewet af det 21. århundrede Business Herald, vil epidemien bremse væksten i Kinas halvlederindustri til en vis grad. Mange producenters eksisterende produktionsstigning og salgsplaner kan blive udsat for forsinkelser og derefter forsinke M & A fra kinesiske producenter. På den anden side kan epidemisituationen også gøre det vanskeligt for små og mellemstore virksomheder at skaffe midler i fremtiden, og den vil også fremme fusionen af ​​et antal små og mellemstore halvlederfirmaer. Generelt vil epidemien ændre layoutet for kinesiske halvlederfirmaer til en vis grad.