Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Seoul Semiconductor til auktion af nøgleteknologisk patentportefølje til 5G-netværksdesign og smartphone-kameraer

Seoul Semiconductor har annonceret, at den vil auktionere sin RF-halvlederpatentportefølje og LED-pakkeportefølje med høj effekt og er på udkig efter potentielle købere eller licenspartnere til nogle af disse teknologier.

Seoul Semiconductor mener, at dette er en god mulighed for nystartede virksomheder og små og mellemstore virksomheder, der har svært ved at få centrale patenter til at udvide deres forretning.

Det rapporteres, at Seoul Semiconductor på den første auktion vil søge den højeste byder på 98 patentaktiver relateret til dens kraftforstærker og galliumnitrid RF-halvledere, herunder 55 amerikanske patenter, hvoraf tre er licenseret til den amerikanske luftvåben og USA hær. Disse RF-patentporteføljer kommer fra det USA-baserede SETi (Sensor Electronic Technology, Inc.) selskab erhvervet af Seoul Semiconductors datterselskab Seoul Viosys i 2015. Sidstnævnte investerede mere end $ 100 millioner i forskning og udvikling til disse patenter. SETi er nu fokuseret på UV LED-teknologi, så det forbereder sig nu på at auktionere sin GaN RF-patentportefølje.

GaN har et bredere båndspalte end silicium, hvilket betyder, at det kan modstå højere spændinger end silicium og kan føre strøm gennem enheden hurtigere. GaN er ved at blive den valgte teknologi til mobil- og satellitkommunikation, radar, trådløs opladning og autonom kørsel.

Med fremkomsten af ​​5G-teknologi udvikler GaN RF-markedet sig hurtigt. I 2024 vil GaN RF-markedet vokse til $ 2 milliarder (Yole Développement, 2019), og den globale markedsstørrelse for RF-komponenter forventes at nå $ 45 milliarder inden 2025 (Market Research Report, 2019). Sumitomo Chemical, Cree og Qorvo har i øjeblikket brorparten af ​​GaN RF-markedet.

På den anden auktion vil Seoul Semiconductor auktionere over 100 amerikanske, europæiske, kinesiske, japanske og koreanske patenter relateret til højeffekt LED-emballage og adaptiv belysning. High-power LED-pakker er vidt brugt i smartphones og bilindstillinger, og adaptiv belysning bruges i smartphonekameraobjektiver, lommelygter og billygter. Disse patenter er nogle grundlæggende patenter på højeffekt LED-chips. Den højeffektive LED-chip kan realisere linsens og blitzens tynde og lette design og dermed imødekomme markedets forskellige funktionelle krav til smartphonekameraer.

Chung Hoon Lee, grundlægger af Seoul Semiconductor, og Chae Hon Kim, administrerende direktør for SETi, sagde, at nogle store virksomheder ulovligt har opnået vores forretningshemmeligheder ved at grave ansatte eller vedtage lave omkostningsprodukter, der ignorerer intellektuel ejendomsret, som har haft negativ indflydelse på LED industri. . Derfor vil vi sælge nogle patenter til virksomheder, der ikke konkurrerer direkte, og investere overskuddet fra auktionen i udviklingen af ​​nye teknologier i fremtiden.

I de senere år har Seoul Semiconductor indledt adskillige patentansøgninger rundt om i verden. Blandt dem har patentovertrædelsessagen, der for nylig blev indgivet mod LED-selskabet Everlight i Tyskland, vundet. Everlight søger appel; ved den amerikanske domstol i Texas indgav det et "salg af Philips TV, der krænker selskabets patent" mod den amerikanske kanalforhandler "Fry's Electronics" "Og vandt retssagen; i Tyskland indgav et stort europæisk elektronikdistributionsselskab" Conrad Electronics " en patentovertrædelsessag for baggrundsbelysning af mobiltelefoner, og der er ikke gjort nogen fremskridt.