Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Standard til bøjning af nano-sølv-linjer for at forbedre dyre kommercielle chips

Har folk tænkt dybt over, hvorfor bittesmå sølv nanotråd har ændret området elektroniske enheder? Det enorme anvendelsespotentiale af sølv nanotråd er den vigtigste årsag til dets bekymring, og folk er også meget optimistiske med hensyn til dets fremtidige anvendelsesmuligheder. Standarden for bøjning af sølv nanotråde giver nye retninger for forskere.

I henhold til KAUSTs eksperimentelle forskning er det vist, at det nye arrangement af sølv nanotråde gør dem mere holdbare. Disse sølv nanotråde danner en gennemsigtig ledende film, der bruges i solceller, belastningsføler og fremtidige mobiltelefoner. Hvis nanoteknologi anvendes til elektroniske enheder, kræves en streng test af individuelle små komponenter for at sikre produktets tilgængelighed. Ingen forventede, at sølv-nanotråde har et stort potentiale som tilsluttede skærme og kan bruges i fleksible, næsten gennemsigtige gitter såvel som på berøringsskærme eller solceller.

KAUSTs eksperiment var at forbedre dyre kommercielle chips. Forskere kan bruge TEM til at detektere nanopartikler og studere individuelle sølv nanodråd i detaljer. Dette giver TEM mulighed for at designe og fremstille prøvechips, der karakteriserer og manipulerer nanomaterialer med en uovertruffen rumlig opløsning. Kommercielle chips indeholder imidlertid meget tynde film til understøttelse af nanopartiklerne. KAUST-forskerteamet forbedrede den nye teknologi ved at tilføje sølv-nanotråd fra en brugerdefineret TEM-chip ophængt på en platinelektrode, hvilket øgede effekten ved forskellige frekvenser, indtil sølv-nanodråberne mislykkedes på grund af den aktuelle opvarmning. I sidste ende fandt forskerne, at lineære sølv nanotråd med en bestemt høj strømtæthed ville forårsage brud i punkterne bestemt af lokale strukturelle defekter.

KAUST-forskerteamet havde en finurlig og et andet sæt eksperimenter. Da sølv nanodråberne begyndte at bøje, fandt interessant adfærd sted. Prøvechippen bøjes under højt tryk uden at bryde og viser et helende fænomen. Årsagen er, at kulstofbelægningen på ydersiden af ​​tråden er bundet sammen. Brugen af ​​elektronisk udstyr vil blive gentaget og bøjet gentagne gange af slutbrugeren, hvilket betyder, at det er urealistisk at begrænse anvendelsen af ​​sølv nanotråde til en retlinet struktur.

Som det ideelle materiale til fleksible, foldede og bøjede elektroniske enheder har sølv-nanotråde en ekstraordinær anvendelsespotentiale. Brug af sølv nanotråde til forbedring af dyre kommercielle chips vil forbedre ydeevnen og reducere produktionsomkostningerne uden at ofre standarder. Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi vil applikationsudsigterne, der er forestillet af sølv nanotråde, vises ved siden af ​​mennesker.