Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

TCL Electronics: 337-undersøgelsen afsluttes, og den amerikanske virksomhed fortsætter med at fungere normalt.

Ifølge PR Newswire blev TCL Electronics Holdings Co., Ltd. informeret om, at 337 har været involveret i afslutningen af ​​det retlige forhold mellem TSMC og Gexin og den globale patentudvekslingslicensaftale for halvlederteknologipatenter, som de to parter vil ansøge om i de næste ti år. Undersøgelsen afsluttes ved afslutningen af ​​undersøgelsen. Samtidig oplyses det, at selskabets forretning i USA fortsat vil fungere som planlagt.

Tidligere ansøgte GlobalFoundries til den amerikanske internationale handelskommission og indgav en 337-undersøgelse mod en række virksomheder, herunder TSMC og TCL. Med afslutningen af ​​retssager om net og TSMC vil 337-undersøgelsen, der dækker chipdesignselskaber, komponentdistributører og forbrugerelektronikproducenter, også afslutte undersøgelsen, og virksomheden indgav en patentansøgning mod virksomheden i US District Court. Klagen vil også blive trukket tilbage samtidig.

TCL Electronics Holdings Co., Ltd. oplyste, at virksomheden under undersøgelsen ikke havde nogen væsentlig indflydelse på sin forretning i USA. Virksomheden glæder sig over at se, at de opstrøms partnere hurtigt vil nå en løsning og løse konflikten uden problemer. Virksomhedens forretning i USA fortsætter med at fungere som planlagt.