Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TSMC: Masseproduktion på 5 nm i første halvdel af næste år, kapitaludgifterne forbliver høje næste år

Wafer-støberi TSMC afholdt et årligt forum for forsyningskæder den 5.. Præsident Wei Zhejia kunne ikke deltage på grund af arbejde. En senior vicepræsident Wang Jianguang holdt en tale. Han påpegede, at udviklingen i TSMCs avancerede proces er ret stabil og glat. Ser frem til næste år, forventes det, at under den opførelse af avanceret 7, 5, 3 nanometer proces, vil de årlige kapitaludgifter forblive på et niveau på 14-15 milliarder dollars.

Wang Jianguang sagde, at jeg er beæret over at mødes med dig på vegne af CC (Wei Zhejia) og takke forsyningskæden for den vellykkede masseproduktion af TSMC's 7, 7+ nanometerproces. Dette år er det andet år med masseproduktion på 7 nm. TSMC er blevet en global wafer støberi ledere takket være den fælles indsats fra forsyningskæden partnere.

Ser frem til næste år, forventer TSMC, at under den kontinuerlige og stabile drift af forsyningskæden, vil 7nm ordrer fortsat være fuldt lastet, og 5nm vil starte masseproduktion i første halvår. Wang Jianguang afslørede, at det på nuværende tidspunkt ser ud til, at 5G, AI, HPC og andre applikationer bringer stærk efterspørgsel, og TSMCs ordrer på 7, 5 nanometer og produktionskapacitet vil være meget fulde.

For at holde teknologien foran sig påpegede Wang Jianguang, at det 15. anlæg af TSMC Radio vil fortsætte med at udvide proceskapaciteten på 7 nanometer. Den første og anden fase af Tainan 18. fabrik med ansvar for 5 nanometer er i øjeblikket travlt og aktivt arbejder. Den tredje fase forventes at flytte ind i maskinen næste år. Fremskridt er i tråd med forventningerne. Hvad angår Hsinchu Baoshan-anlægget, som forventes brugt til 3nm-udvikling, vil konstruktionen begynde i første kvartal næste år og være færdig i 2021.

Derfor forventes TSMCs kapitaludgifter næste år at være tæt på dette års høje niveau på 14-15 milliarder amerikanske dollars. Det forventes, at den samlede forsyningskæde og halvlederindustri gennem kontinuerlig udvikling og investering cirkuleres fremad, og de ”beregnes når som helst og hvor som helst. (Beregner når som helst og hvor som helst) ".

Til sidst nævnte Wang Jianguang, at en stor udfordring for TSMC i fremtiden er udbytte. For at overvinde denne vanskelighed skal vi stole på hver leverandør fra top til bund. Nul defekt er et langsigtet mål for TSMC, og vi håber inderligt, at det bliver målet for ethvert medlem af forsyningskæden.

Derudover, mens du styrker teknologi og kvalitet, skal du ikke glemme den bæredygtige udvikling af halvlederindustrien. Som en verdensledende fabrik gennem TSMC gennem kontinuerlig innovation af energibesparende metoder sørger for at opretholde den naturlige økologi, mens de fokuserer på produktion, og håber også, at alle forsyningskæder vil underskrive en bæredygtig udviklingsrelaterede aftaler med os og dele dette engagement med os.