Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Epidemien har spredt sig til hele verden. Venter det på, at CIS-branchen løber tør for lager eller ordrer?

Selv om det nye kronebetændelsesudbrud først fandt sted i Kina, fortsætter antallet af bekræftede infektioner overalt i verden. Blandt dem er spredningen af ​​epidemisituationen i Japan og Sydkorea endda stigende. Selvom begge lande allerede har trukket en forsvarslinje mod lungebetændelsesepidemien, skal det erkendes, at spredningen af ​​den lokale epidemi ikke er blevet kontrolleret effektivt.

I henhold til en rapport om 27. fra hovedkvarteret for den sydkoreanske Central Epidemic Prevention Policy, fra 6:00 den 26. til 9:00 på den 27. lokale tid, tilføjede Sydkorea 334 nye tilfælde af nyligt diagnosticeret koronar lungebetændelse, med et kumulativt total af 1.595. I Japan var der 894 lokal tid den 27. marts 894 bekræftede tilfælde af ny kron lungebetændelse i Japan, herunder 175 bekræftede sager i Japan og 705 krydstogtpassagerer og flyvertagere fra krydstogtskibet "Diamond Princess".

Under påvirkning af den stadig sværere epidemiske situation vil mange industrier i Japan og Sydkorea uundgåeligt blive påvirket. Det inkluderer også CIS-chipindustrien, som var meget populær sidste år.

Udsolgt på grund af påvirket produktionskapacitet?

Som vi alle ved, har Japan og Sydkorea vigtige positioner i den globale halvlederindustri. For CIS-chipsegmentet er det den største kraft i udbuddet af avancerede CIS-chips over hele verden.

Især kan den japanske producent Sony siges at have besat den førende position af CIS-chips i lang tid. I lang tid har det næsten modtaget ordrer på CIS-chips, der bruges af indenlandske og udenlandske førsteklassemærkeres flagskibsmodeller. Den koreanske Samsung har også oplevet en hurtig vækst i markedets efterspørgsel efter CIS-chips i de senere år, og dens markedsandel på dette område er kun nummer to for Sony.

I henhold til IHS Markit-rapporten er Sony først på listen med en markedsandel på 49,2%, hvor Samsung og Howe har en markedsandel på henholdsvis 19,8% og 11,2%. Dette betyder også, at den blokerede udvikling af de to industrigiganter, Sony og Samsung, vil forårsage en vis grad af kædereaktion i alle relevante industrikæder.

Fra forsyningssiden har først og fremmest genoptagelsen af ​​arbejde forårsaget af epidemien påvirket produktionen af ​​fabrikken. Sony har tidligere udtrykt bekymring for den fortsatte udvidelse af ny koronar lungebetændelse og virkningen af ​​genoptagelse af arbejde, hvilket kan medføre, at virksomhedens tidligere ydelsesforøgelse opvejes. Måske er sådanne bekymringer blevet uddybt, når virkningen af ​​deres egen epidemi er vokset. Samsung Electronics, der også har en stor mængde CIS-chipproduktionskapacitet i Sydkorea, kan også have de samme problemer som Sony.

På grund af problemet med genoptagelse af arbejdet var produktionen fra fabrikken utilstrækkelig, og leveringen af ​​eksisterende ordrer kunne ikke afsluttes inden for den forventede tid, hvilket indikerer, at disse ordrer muligvis ikke medtages i denne fase af indtægterne i henhold til tidligere forventninger.

Ud over påvirkningen på dette tidspunkt lærte Jiwei.com også fra klienterne hos disse CIS-producenter: "Epidemisituationen i Japan og Sydkorea spreder sig nu hurtigt. En sådan situation vil påvirke mange lokale industrier. Sony og Samsungs indenlandske CIS Produktionskapacitet vil også blive impliceret. Imidlertid kræver de avancerede CIS-fabriksdrift ikke meget arbejdskraft, og den vigtigste årsag til indvirkningen på de to virksomheder skyldes ikke mangel på arbejdskraft. "

Da lungebetændelsesepidemien spreder sig til mange lande uden for Asien, er disse lande måske ikke samlingsstedet for forsyningskæden, men det er rigtigt, at mange forbrugermarkeder for slutmærker, den mest direkte påvirkning af epidemien på den er reduktionen i efterspørgsel.

Ikke på lager eller ikke i orden?

Som vi ved, siden 2019 med stigningen i brugen af ​​nye produkter som multikameraer og ultrahøj pixel-kameraer på smartphones, er efterspørgslen efter CIS-chips også steget markant. Derfor har mange CIS-producenter repræsenteret af Sony og Samsung planlagt at udvide produktionen sidste år.

For tiden er de fleste af disse nye produktionskapaciteter endnu ikke taget i brug, men den pludselige epidemiske situation kan ændre situationen med en positiv vækst i efterspørgslen på markedet.

En industri-insider sagde til forfatteren: "Sammenlignet med virkningen af ​​personalets tilbagevendelsesrate, tror vi, at hvis spredningen af ​​den globale epidemi ikke kan kontrolleres effektivt på kort sigt, vil der være en ond cirkel i udbud og efterspørgsel af hele mobiltelefonindustriens kæde. Utilstrækkelig kapacitet vil sandsynligvis føre til utilstrækkelige ordrer. "

Ligesom udbruddet i Kina i januar i år, har slutkunder i ind-og udland, der er tilknyttet Kinas mobiltelefonindustriskæde, dybest set forsinket produktfrigivelse og levering af ordrer. Nogle mærker reviderede endda deres forventninger til salg i første halvdel af dette år og annullerede nogle af leverandørernes ordrer, der endnu ikke er produceret.

Selvom Kina stadig er verdens største forbrugermarked for smartphones, er terminalmærker på grund af den høje markedsmætning også begyndt at udvide salget på de oversøiske markeder. Flere første-line terminalmærker har fortsat øget deres salg på oversøiske markeder i de senere år.

Det er værd at bemærke, at i denne sammenhæng, undtagen for lande med alvorlige epidemiske problemer som Kina, Japan og Sydkorea, har denne nødsituation ikke tiltrukket sig opmærksomheden fra befolkningen i mange lande og har ikke etableret behørig beskyttelse. opmærksomhed. Som et resultat er vanskeligheden ved epidemisk forebyggelse og kontrol over hele verden yderligere styrket.

Selv om situationen i Kina er forbedret, hvis den globale epidemi ikke kontrolleres, vil indvirkningen på industrikæden derfor stadig eksistere, og det er sandsynligt, at efterspørgslen efter det globale smartphonemarked vil falde igen. I tilfælde af mangel på ordrer kan der være en situation med forhandlinger med ordrer.

Nogle mennesker i branchen mener, at: "Selv med fænomenet lavprisrushordrer er nogle af de hårdest ramte små og mellemstore fabrikanter. Relativt set vil lejren dannet af Sony, Samsung og Howe kun have tre små virksomheder. Kæmper for ordrer. Blandt dem er Sonys åbenlyse teknologiske fordel bundet til at give den den stærkeste stemme. På den anden side kan konkurrencen mellem Samsung og Howe blive yderligere intensiveret. "