Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Markedsandelen på fastlandet stiger, og hukommelsesfabrikken ESMT anslås at vokse mod tendensen gennem året.

Memory IC-designfabrik ESMT afholdt en finansiel rapport den 25., og ser frem til markedsudsigterne, mener virksomheden, at selv om miljøusikkerheden fortsat er i fjerde kvartal, men mainstream-hukommelsesproduktion og -efterspørgsel er stabil, blomstrer smarte højttalerordrer, omsætningen i fjerde kvartal forventes at være flad. Det er den tredje sæson med et rekordhøjt niveau; det forventes at vokse med mere end 1% år til år, hvilket er bedre end 30-40% faldet i den generelle industri.

Formand Chen Xinghai sagde, at under indflydelse af den kinesisk-amerikanske handelskrig, selskabets dynamiske random access memory (DRAM) -del, er de største konkurrenter taiwanesiske fabrikker, såsom Yuchuang, Winbond osv., De amerikanske rivaler er få, så tur Den eneste fordel er ikke stor. Klasse D Forstærker, den største modstander er Texas Instruments, denne del af os modtog overførslen, virksomheden er også meget optimistisk med hensyn til den fremtidige vækst af audiorelaterede produkter.

Brancheinsidere er optimistiske med hensyn til ESMT DRAM, synkron dynamisk tilfældig adgangshukommelse (SDRAM) og lydforstærkerprodukter, som successivt er kommet ind i den smarte højttalerforsyningskæde som Baidu, Xiaomi og Jingdong. Markedsandelen på fastlandet er ca. 70% og den estimerede forsendelse og markedsandel. Satsen fortsætter med at vokse under fordel af forskønning, og omsætningen forventes at opretholde avancerede standarder.

Som svar på den relativt høje indtægtslagring beklagede Chen Xinghai, at situationen med hukommelsesmarkedet har været meget dårlig i mere end et år. Nu fortsætter alle med at se nye applikationer og gendanne en smule selvtillid. Blandt dem kan den mest forventede DRAM-volumenvækst for 5G-mobiltelefoner næste år oprettes igen. En bølge af gode tider, er virksomheden nu konservativt ser frem til 5G mobiltelefoner vil blive populær næste år.

Chen Xinghai tilføjede, at NOR også er et af de højere vækstområder drevet af ægte trådløse Bluetooth-headset (TWS). Han understregede, at ESMT-produkter faktisk distribueres bredt, så længe kunderne har krav om at levere de tilsvarende produkter, "vi er klar."

Bildelen, ESMT vigtigste video- og lydrelaterede applikationer, general manager Zhang Mingjian sagde, at virksomheden hovedsageligt er japansk, fastnetkunder, hvoraf de japanske kunder er strengere specifikationer, jordsystemet er relativt ujævnt, hvilket også påvirker overskuddet, så Virksomheden er optimistisk Hovedårsagen til denne fortjenesteudvikling er, at de forventede omkostninger er lavere, ikke prisstigningen. Han indrømmer, at "dette marked er virkelig vanskeligt."

ESMT gavnede ordrer i tredje kvartal, indtægterne nåede cirka 3.245 milliarder taiwanske dollars (den samme enhed), en kvartalsvis stigning på 6,85%, en årlig stigning på 3,13%, en rekordhøj; bruttoavance på 12,86%, kvartalsvis reduktion på 0,14 procentpoint, årlig reduktion på 5,57 Procentpoint, nettoresultatet, der kan henføres til ejere af moderselskabet, var 83.329 millioner yuan, et fald på 22,9% i kvartalet, et årligt fald på 60,42 % og et overskud på 0,3 renminbi pr. aktie.

Med hensyn til omsætningsandel udgjorde DRAM 55%, NOR tegnede sig for 10%, NAND tegnede sig for 12%, MCP tegnede sig for 13% og lydrelaterede 10%. Med hensyn til applikationer tegner Netcom sig for 30%, forbruget tegner sig for 17%, skærme og mobiltelefoner tegner sig for 14%, køretøjer for 10%, set-top-bokse for 7% og solid-state drev for 5%.