Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Med Huawei 5G "tætstrikket nærkamp", den amerikanske chipgigantforstørrelsesslag

Den amerikanske chipgigant Qualcomm brygger i øjeblikket store tricks.

Webstedet "Nikkei Business News" rapporterede den 19. september, at Cristiano Amon, præsident for den amerikanske kommunikationshalvledergigant Qualcomm, afholdt en pressekonference om den nye generations kommunikationsstandard "5G" i Tokyo den 19. september. Inden for halvledere til 5G-smarttelefoner , Qualcomm er meget konkurrencedygtig med Hisilicon Semiconductor, et datterselskab af Kina Huawei Technologies. Amon understregede, at "5G vil blive implementeret på smartphones til populære priser" og afslørede politikken med at levere 5G halvledere til smartphones til en lang række prispoint.

Tidligere, inklusive Qualcomms konkurrenter, var 5G halvledere hovedsageligt målrettet mod avancerede smartphones.

Som svar på den globale 5G-udviklingsproces sagde Amon, at "skalaen vil være større end den (nuværende) 4G." Amon sagde, at "5G ikke kun vil skabe springpræstationsforbedring af mobil kommunikation, men også gøre det muligt at sammenkoble mange ting", som forventes brugt i det industrielle felt.

Nogle offentlige meninger mener, at Qualcomms indsats inden for 5G-chips forventes. Li Wei, en lærd ved China Institute of Contemporary International Relations, fortalte Reference Network, at Qualcomm har stærke F & U-kapaciteter og god teknisk akkumulering inden for chipområdet, og det har fordele inden for 5G-chip-forskning og -udvikling.

Nogle medier har dog observeret, at Qualcomm står over for et enormt pres. Webstedet "Nikkei Business News" rapporterede for nylig, at Qualcomm annoncerede den 31. juli, at dens driftsindtægter fra juli til september 2019 var faldet med 26% fra den samme periode i 2018. Nogle medier bemærkede også, at Qualcomms MSM-chipforsendelser i tredje kvartal var 156 millioner, en nedgang på 22% fra året før. Næsten 48% af Qualcomms driftsindtægter på $ 9,6 milliarder dollar (US $ til 7,1 yuan) blev patenteret efter at have nået et forlig med Apple. Ekskluderet denne del af omsætningen var Qualcomms salg i 3. kvartal $ 4,89 milliarder, hvilket også er under analytikernes forventninger til $ 5,09 milliarder.

I denne henseende sagde Li Wei, at Qualcomms situation på nuværende tidspunkt bliver værre og værre, og at konkurrencemiljøet ikke er godt for det. På den ene side stilles spørgsmålstegn ved Qualcomms originale godkendte produktionsmetoder af flere og mere magtfulde producenter og inviterer til monopolundersøgelser. På den anden side slipper Qualcomms oprindelige vigtige kunder, Apple gradvist af med deres afhængighed og øger deres autonomi. F & U-indsats; Derudover har Huaweis hurtige stigning inden for chips også fået Qualcomm til at føle pres.

Udenlandske medier sagde, at med Huawei og andre mobiltelefonmærker, der fremskynder produktionen af ​​chips, er Qualcomms markedsandel faldet. Ifølge data fra amerikanske strategiske analyseselskaber er Qualcomms markedsandel faldet fra 66% i 2014 til 49% i 2018, hvilket er relateret til den accelererede produktion af chips fra mobiltelefoner som Huawei.

For nylig, for at have en større fordel i konkurrencen, lovede Qualcomm at bringe 5G-mobiltelefonen med high-end modem til massemarkedet og sagde, at den mellemstore pris-mobiltelefon, der er nævnt næste år, også vil være udstyret med dens chip. På nuværende tidspunkt er Samsungs fem mobiltelefoner udstyret med Qualcomms femte generation af chips, herunder Galaxy S10 5G mobiltelefon og den nye foldeskærm mobiltelefon Galaxy Fold. Samsungs billigere A90 5G-telefon bruger også Qualcomm-chips, den forrige version bruger Samsungs egen chip.

Qualcomm præsident Cristiano Amon forudsiger, at disse telefoner vil opnå betydelig salg og skala.