Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Yageo investerer over NT $ 10 milliarder, og taiwanske planter forventes at have gavn

I henhold til Taiwan Media Economic Daily planlægger den passive komponentproducent Yageo at investere NT $ 10 milliarder (ca. RMB 2.311 milliarder) for at udvide avancerede produkter såsom industrikøretøjer. Brancheinsidere har påpeget, at automatiseringsudstyrsfabrikken Wanrun forventes at drage fordel af dette, og driften i første kvartal vil komme på bund.

Det rapporteres, at Yageos produktionskapacitet er ca. 50%. For at imødekomme markedets efterspørgsel og imødekomme den nye æra 5G og bilelektronik, besluttede Yageo at fortsætte med at udvide sin forsknings- og udviklings- og produktionsbase i Taiwan, Kina for at sikre langsigtet vækstmoment.

Som leverandør af Yageo forventes udstyrsproducenten Wanrun at drage fordel af markedets optimisme. Derudover har Wanrun tidligere afsløret, at kunder med passive komponenter har planlagt at udvide produktionen og er begyndt at genoptage ordrer.

Men for markedspekulation er Wanrun tilbageholden med at kommentere for meget. Wanrun sagde dog stadig, at mange passive komponentkunder har udvidet deres produktion af 5G-mobiltelefonprodukter og allerede har startet den første bølge af indkøbsordrer til udstyr. Wanrun-ordrer blomstrer, og det tager kun 1 til 2 måneder at dukke op. Nu ydeevne.

Fermenteret af den traditionelle lavsæsoneffekt kombineret med det faktum, at der ikke er taget højde for kundeordrer på passive komponenter, faldt Wanruns omsætning i december sidste år til NT $ 55,57 millioner, et årligt fald på 35,62%. Mennesker i branchen forudsiger, at i december sidste år skulle bunden af ​​operationen være for Wanrun, og første kvartal af dette års resultater vil nederst.