Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의SvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийtiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescčeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederlandTaiwanTürk diliΕλλάδαDeutsch

Kvalitetspolitik

Kvalitetspolitik

At levere topkvalitetsprodukter og perfekt service til kunder over hele verden gennem standardisering, teknologisk innovation og løbende forbedringer.
Fremtiden for vores organisation afhænger af kvalitet.

Miljø-, Sundheds- og Sikkerhedspolitik

Producere grønne produkter gennem teknologisk innovation, overensstemmelse med miljøbestemmelser, forebygge forurening, bevare ressource og dedikere os til løbende forbedringer af miljøet.
Vi kommunikerer jævnligt med og involverer alle interesserede parter i vores bestræbelser på at opretholde et effektivt miljø-, sundheds- og sikkerhedsstyringssystem. Denne miljø-, sundheds- og sikkerhedspolitik er fuldt ud godkendt af ledelsen for at sikre dens gennemførelse på alle niveauer i organisationen, og den er tilgængelig for offentligheden.

OH & S-politikken

Overholdelse af lovmæssige og lovmæssige krav, etablering af et sundt og sikkert arbejdsmiljø, uddannelse og publicitet om sundhed og sikkerhed samt løbende forbedring af sundheds- og sikkerhedsstyring, forebyggelse af skade og sygdomme.

Politik for farlige stoffer

For at beskytte det eneste levende miljø for mennesker, jorden, erklærer vi, at de produkter, der fremstilles af IC-komponenter, opfylder kravene i EU RoHS og tilhørende kunder.

Arbejdspolitik

Folk-orienteret, personale & kunde & forretningspartner orienteret, overholde gældende love og bestemmelser, beskytte miljøet, påtage sig det sociale ansvar og løbende forbedre det.

Forretningsetik politik

Vi skal overholde de højeste etiske krav, og er forpligtet til at: drive virksomhed ærligt, forbyde korruption, afpresning og forstyrrelse; forbyde tilbud eller accept af bestikkelser offentliggøre oplysninger om forretningsaktiviteter, struktur, økonomiske situation og præstationer respektere og beskytte intellektuelle ejendomsrettigheder overholde princippet om fair business, reklame og konkurrence beskytte whistleblower fortrolighed aktivt involverer i samfundet.
For mere information om vores kvalitetspolitik, kontakt os.