Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Efter at Eton Electronics trådte ind i Apple-forsyningskæden blev PCB-forretningen til bil lanceret på Huawei.

Blandt indenlandske Apple-leverandører er PCB-producenten Eton Electronics ret lav. Etons elektroniske PCB-forretning er udviklet inden for forbrugerelektronik og bilelektronik. Virksomhedens resultater i de senere år har vist en stabil væksttrend.

Fra den første halvdel af A-aktien 31 PCB-konceptlagre er nettoresultatet af Eton Electronics imidlertid ikke udestående; i stedet oversteg udbyttet i første halvår 700 mio. yuan, og udbyttet for noteringsperioden på fem år oversteg 2,6 mia. yuan. Op til 277,78% er Yiyton Electronics blevet branchen og investorernes fokus. Hvorfor ydelsen af ​​den generelle Eton Electronics er så "generøs", er grundene bag det værd at undersøge.

Forbrugerelektronik PCB indirekte forsyning af æbler

Fra 2014 til første halvdel af 2019 steg distributionskursen for Eton Electronics fra 28% til 278%. Blandt de børsnoterede virksomheder i mobiltelefonebrankkæden er der ikke mange producenter med sådant udbytte.

Set fra Etons aktiebesiddelsesstruktur betyder den høje grad af "ret" højt udbytte, og den høje lyseffekt af udbytte vender tilbage til selve produktet. Eton Electronics kommer ind i forsyningskædesystemet som Apple Huawei, som også er en stor attraktion. .

Det rapporteres, at Yidun Electronics hovedproduktkredsløb kan opdeles i dobbeltpanel, firlagsplade, sekslagsplade, otte-lagskort og derover i henhold til antallet af lag. Produkterne bruges i vid udstrækning i bilelektronik, kommunikationsudstyr, forbrugerelektronik, computer, industriel kontrol. Og andre downstream-industriprodukter.

I 2012 satte Eton Electronics den største multi-lagsproduktion i Kina og blev en større leverandør som Huawei, Flextronics og Jabil.

Derefter, i 2014, blev Eton Electronics med succes noteret på Apples Top200-leverandørliste og blev en af ​​Apples vigtigste PCB-leverandører. De vigtigste produkter er understøttelseskort til iPhone og iPad, og der er også et lille antal applikationer på Mac.

Samme år blev Eton Electronics noteret på Shanghai Stock Exchange og agter at offentliggøre højst 120 millioner ordinære aktier til offentligheden. Indtægterne, der trækkes efter fradrag for udstedelsesomkostningerne, vil blive brugt til "årlig produktion af 1,1 millioner kvadratmeter flerlags printplade-projekt" og "årsproduktion af 450.000 kvadratmeter HDI-printkortprojekt."

Det er værd at bemærke, at Eton Electronics i 2018 ændrede HDI-projektet til "et flerlags printplade-projekt med en årlig produktion på 700.000 kvadratmeter", og "flerlags printet kredsløbskortprojekt med en årlig produktion på 1,1 millioner kvadratmeter ”er sat i produktion. På dette tidspunkt har Eton Electronics hurtigt udvidet sine flerlags trykte kredsløbskort på fire og otte lag for at fremskynde den dybe vækst af bilkredsløbskort og andre produktområder.

Automotive PCB-forretning

Branchen er opmærksom på, at den første PCB-industris vækst blev langsommere, og Eton Electronics blev ikke skånet på grund af den skrumpende indflydelse fra kinesisk-amerikanske handelskrig og nedstrøms elektroniske produkter.

I henhold til Yideng's finansielle halvår første halvår var omsætningen 1,45 milliarder renminbi, hvilket er 4,05% lavere end året før; nettoresultatet, der kan henføres til børsnoterede selskabsaktionærer, var 259 mio., hvilket er en stigning på 2,52% året før.

Det er værd at bemærke, at takket være den høje værditilvækststruktur, nåede Eton Electronics 'overskudsgrad i første halvår 17,2%.

Blandt dem er de høje værditilvækstprodukter fra bilelektronik og kommunikationskunder gradvist blevet den "øverste søjle" i Yideng Electronics 'ydeevne i den hårde markedskonkurrence, og det er også en vigtig forretning for Yidun Electronics.

Det er værd at nævne, at Huawei også er rettet mod bilindustrien, drevet af nye teknologier som kunstig intelligens og 5G. I april i år samarbejdede Huawei og Dongfeng Motor om at skabe en intelligent bil på Shanghai International Auto Show. Huaweis indtræden i den højteknologiske konfiguration af sin kommunikation i køretøjer, 5G og cloud-datacentre vil også styrke styrken af ​​den smarte bilforsyningskæde.

Samtidig har Eton Electronics, der har implementeret bilelektronik siden 2014, opretholdt sin PCB-forretning som en gennemsnitlig årlig omsætning på 20%. I 2018 tegnede det sig for 39% af den samlede omsætning og blev Valeo og Delphi. , Bosch, fastlandet og andre første niveauer internationale Tier1-producenter.

Yideng Electronics, der er dybt involveret i automobilelektronikbranchen, er afhængig af forsyningsstyrken hos internationale førsteplads-autofabrikanter, og det er med succes indgået i Huawei-autoforsyningssystemet til det rigtige tidspunkt.

Selvom det nuværende marked for elektronisk elektronik ikke er optimistisk, drevet af nye teknologier såsom kunstig intelligens og førerløs kørsel, er efterspørgslen efter pcb'er til automobiler, som f.eks. Automobilstyringssystemer og DAS-systemer, steget markant på grund af efterspørgslen efter intelligent elektronik. . Sammenlignet med den traditionelle applikation med en enkelt bil er PCB-området 0,5-2 kvadratmeter, luksusbilen er 2-3 kvadratmeter, og PCB-området til den nye energikøretøjsapplikation er 2-4 kvadratmeter, og PCB-applikationsområdet til bil er meget forbedret. .

Ifølge rapporten fra Guojin Securities forventes værdien af ​​PCC for bilcykler med forbedringen af ​​intelligentiseringen af ​​bilelektrificering at stige fra 60 amerikanske dollars for brændstofkøretøjer til 800 amerikanske dollars for avancerede elektriske køretøjer. Automotive PCBs vil også være den hurtigst voksende PCB-industri. Fin molekylær industri. Dataene viser, at den anslåede størrelse i 2018 er 5,5 milliarder dollars, en stigning på 3,8% år til år. I 2020 forventes det at vokse til en sammensat årlig vækstrate på 3% til $ 59 billioner.

I denne sammenhæng, som et dybt forankret elektronisk PCB-felt i mange år, faldt Eton Electronics også sammen med denne bølge af udbytte. Det skal dog ikke overses, at den ene side er et stort udbytte, mens hovedaktionæren "Yidun Investment" fortsat reducerer sin beholdning. Hvordan Yideng Electronics stabiliserer sin position inden for PCB-området og fortsætter med at udvide sine fordele inden for det automotive PCB-felt er værd at være opmærksom.