Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apples næste hær beordrer Hon Hais samlede mobilisering Indien forbereder sig til produktionen af ​​de nyeste iPhone-modeller

Idet handelskrigen fortsætter med at være fastlåst, forstås det, at Apple kræver, at Hon Hai India-fabrikken fuldt ud opgraderer sin produktionskapacitet, inklusive teknologi og kapacitet. Hon Hai India-teamet gik endda til fastlands-iPhone-produktionslinjen med indiske medarbejdere for at træne og nå Apples krav.

Hon Hai's iPhone-produktionslinje i Indien blev officielt lanceret i august i år. Da Apples præferencepræferansetoldsatser med den indiske regering endnu ikke er afsluttet, vil Hon Hays indiske iPhone-produktionslinje dog fortsat være domineret af hjemmemarkedssalget i Indien med årlig produktionskapacitet. Kun ca. 1 million enheder.

Efter mere end to måneder er det underforstået, at selvom Apples eksportpræferencesatser endnu ikke har nået en aftale med den indiske regering, har Apple besluttet at kræve, at Hon Hai omfattende skal opgradere det tekniske niveau for den indiske produktionslinje. Når en aftale om præferencen for eksportpræferencer er nået, kan du have kapacitet til at støtte iPhone-eksporten.

Brancheeksperter påpegede, at Hon Hai Planning, uddannelse af den første batch af indiske medarbejdere til frøinstruktører, den nuværende hurtigste skala på ca. 1.000 mennesker, er den direkte levering til fastlandsfabriksområdet iPhone-produktionslinjetræning, er en kort tid Den hurtigste vej at opnå resultater.

Ud over produktionspersonalet på græsrodsniveau tog de endda til fastlandet for at træne. Selv det indiske team i hovedkvarteret til Hon Hai fulgte også personligt de indiske medarbejdere og deltog i praktikuddannelsen af ​​iPhone-produktionslinjen i fastlandsfabrikken. Tiden var ca. 10 dage til en halv måned. Lang. Sådanne usædvanlige handlinger har også fået omverdenen til at tro, at Apples forsøg på at fremskynde Indiens forsøg har været indlysende.

Hvad angår omverdenen, hvilken type iPhone-modeller Apple ønsker at producere i Indien, siger kilden, producerer i øjeblikket iPhone X, fordi dette er Apples første model, der bruger OLED-paneler, skønt bag iPhone 11 to generationer, dog for Indisk marked, det er stadig relativt avancerede modeller, og det er let at følge op.

Efterhånden som indiske medarbejdere er blevet uddannet, forstås det, at Apple endda stærkt krævede Hon Hai, iPhone 12 (navngivende forsigtigt), der skulle lanceres næste år, og den overkommelige version af iPhone SE2, som skal produceres i Indien, når Hon Hai Indiens produktionslinje Fokus vil være på, hvordan man tillader indiske frøinstruktører at træne nyt blod til effektivt at øge kapaciteten.