Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

DuPont Wafer Business Acquisition er afsluttet! SK Siltron går officielt ind på det fulde wafer-marked

I september sidste år besluttede SK Siltron, en af ​​verdens fem største skiveproducenter, at erhverve skiveafdelingen af ​​det amerikanske kemiske selskab DuPont til en investering på 450 mio. US $ (ca. 540 mia. Vandt). Den 2. marts oplyste virksomheden, at overtagelsen var afsluttet den 29. i sidste måned.

Det rapporteres, at dette er den første store fusion og erhvervelse (M & A), der blev indledt af SK (Co., Ltd.) efter overtagelsen af ​​tidligere LG Siltron fra LG (Co., Ltd.) i januar 2017.

SK Siltron sagde: "SiC-skiver forventes at opleve høj dobbeltcifret vækst hvert år. Maksimer synergien mellem DuPont's F & U-produktion og produktionskapacitet og virksomhedens vigtigste forretning for at sikre (SK) nyt vækstmoment."

Samtidig meddelte SK Siltron, at det fortsat vil investere i relaterede teknologier efter overtagelsen.

Tidligere påpegede SK Siltron-relaterede personer: "Denne fusion og overtagelse sigter mod at reagere på den koreanske regerings politik om at støtte 'autonom materialeteknologi for virksomheder' for at forbedre virksomhedens globale konkurrenceevne."

Det er værd at nævne, at Sydkorea i lang tid har været stærkt afhængig af Japan med hensyn til import af halvleder. I øjeblikket er det kun de amerikanske DuPont, Japans Showa Denko, Denso, Sumitomo osv., Der kan producere SiC-skiver i batches. SK Siltron er det eneste firma i Korea Wafer-forretning.

Men siden Japan implementerede eksportkontrol på tre vigtige halvledermaterialer sidste år, har sydkoreanske virksomheder søgt efter alternative forsyningskilder. Samtidig er det blevet et af målene for lokale producenter at slippe af med Nissan med den indenlandske produktion. Det kan siges, at denne fusion og erhvervelse i høj grad vil styrke kapacitetsfremstillingskapaciteterne i koreanske indenlandske virksomheder, og SK Siltron vil også dække det omfattende wafer-marked inklusive elektriske køretøjer og 5G halvledere.