Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Haisi annoncerede salget af 4G-chip Balong 711, som ses af industriens insidere.

For nylig annoncerede Shanghai Haisi lanceringen af ​​den første Huawei Hisilicon LTE Cat4 platform Balong 711 til Internet of Things industrien. Siden frigørelsen i 2014 har denne chip sendt et stort antal forsendelsesapplikationer, der understøtter LTE-FDD / LTE-TDD / WCDMA / GSM-multitilstand og leverer hurtige og pålidelige netværksforbindelsesløsninger til kunder i IoT-branchen.

Det rapporteres, at Balong 711-chip er en af ​​de tidligst udviklede 4G Modem-chips og har afsluttet certificeringen af ​​mere end 100 mainstream-operatører over hele verden. Med den globale certificering af Balong 711-chip, stærk netværkskompatibilitet og med sin stabile netværksydelse kan partnere hurtigt åbne det globale marked. Balong 711 sæt inkluderer tre chips, basebåndchip Hi2152, radiofrekvenschip Hi6361 og strømstyringschip Hi6559. Platformen er blevet udbredt brugt i forskellige brancher med en kumulativ global forsendelse på omkring 100 millioner sæt. Med sin overlegne ydelse er produkterne, der er baseret på Shanghai Haisi Balong 711-chipplatform, fuldt ud anerkendt og betroet af kunder i den globale IoT-industri.

Shanghai HiSilicon udvikler aktivt og samarbejder med branchens førende partnere. Med sin rige erfaring inden for design og udvikling har det hurtigt lanceret en komplet løsning til at forkorte tid til markedet for kunder. På nuværende tidspunkt introduceres en række åbne CPU-løsninger, der dækker aktivsporing, delt cykel, POS-kort osv. På samme tid har modulet rige hardware-grænseflader, understøtter Gigabit LAN, multikanal UART, SDIO, PCM, PCIe og andre grænseflader og er fleksibel. Det bruges i traditionelle og nye områder såsom industriel routing, bilnetværk, ny detailhandel og delt økonomi.

Shanghai HiSili Balong-serie chips har en komplet produktkø fra 4G til 5G for at imødekomme forskellige applikationsbehov hos kunder. Sidste måned frigav Shanghai Haisi og AVS Industry Alliance, Danghong Technology, Guangdong Super HD Video Innovation Center og Pengcheng Lab i fællesskab den første 8K ende-til-ende-løsning baseret på AVS3-standarden og lancerede verdens første baserede AVS3-standard understøtter Hi3796CV300, en ultra-high-definition-chip med 8K-opløsning og 120fps. Baseret på Shanghai HiSili's rige forretningschip-platform, kan 4G Balong 711 bruges med video, TV, AI, WiFi og andre chips til at levere forskellige løsninger såsom 4G + video / 4G + AI / 4G + TV / 4G + WiFi for at imødekomme scene behov. At give kunderne differentierede fordele og lavere samlede omkostninger.

Nyheden om den offentlige udgivelse af Balong 711 på Huawei HiS LTE Cat4-platformen har givet opvarmede diskussioner. Det ser dog ud til at være lidt opstyr i branchen.

Brancheinsidere siger, at Huawei HiSili har solgt chips inklusive kommunikationschips til det åbne marked, men salget er ikke ideelt.

Ifølge branchens insidere, da personalet i Hisilicon fandt ud af, at basebandens bagudgående Balong 711-chip var udsolgt af medierne, blev det overrasket.

Der er to steder bag Balong 711: basebånd understøtter kun Cat4 (Huawis hovedprodukt er blevet opgraderet til Hysei-båndet fra Cat6) og understøtter ikke CDMA.

Med hensyn til Haisi's eksterne salg af kommunikationschips mener branchen, at der er fire:

1. IoT-netværkede enheder kan bruge dette basebånd til langdistance-kommunikation.

2. For at vise Huawei's holdning til omverdenen er Huawei Terminal og Hess villige til at etablere en smart verden forbundet med alle slags teknologiselskaber i verden.

3. Huawei's marketingbehov, som nævnt tidligere, er Haisi ikke klar over salget af denne baseband. Hovedsagelig er planlægningen af ​​terminalen ligesom den sidste GPU Turbo, Haisi-udvikling også et ansigt, jeg ved ikke, hvad der skete.

4. Test vandet. Nyheden er allerede blevet frigivet, og Huaweis bevægelse er allerede blevet udsendt. Det afhænger af, hvem der har købt det.