Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Japanske restriktioner for eksport af halvledermateriale har været 8 måneder, Sydkorea: stræber efter at opnå selvforsyning med materialer osv.

Ifølge Chinanews.com erklærede Korea International Broadcasting Station (KBS), at Japan har begrænset eksporten af ​​tre kerneledermaterialer til Sydkorea i otte måneder. Ministeriet for industri, handel og energi sagde den 17., at det ville stræbe efter at opnå Selvforsyning af dele og udstyr vil fuldstændigt fjerne forsyningsmangel forårsaget af Japans restriktioner for eksport af tre materialer i løbet af dette år.

I juli 2019 begrænsede den japanske regering eksporten af ​​hydrogenfluorid-, fotoresist- og fluoropolyimid-halvledermaterialer med høj renhed til Sydkorea. Efter forhandlinger mellem de to lande lempede den japanske regering lidt på eksportrestriktionerne for fotoresist til Sydkorea, men begrænser stadig eksporten af ​​disse tre materialer.

Det er underforstået, at den japanske regering ved udgangen af ​​sidste år lidt løsnet og annoncerede, at den delvist har ophævet restriktionerne for eksport af fotoresister i Sydkorea. Japanske virksomheder har fået licens til at give LG, Samsung og SK Hynix tre års fotoresist Uden at skulle godkende hver forsendelse. Imidlertid er begrænsningerne for fluoreret polyimid og højrenhedshydrogenfluorid ikke blevet lempet.

Tidligere erklærede Ministeriet for Industri, Handel og Energi, at Sydkorea har etableret en teknologi til masseproduktion af højfluorid med høj renhed, og hvis teknologien ikke har nogen problemer med hensyn til rentabilitet og stabil forsyning, vil det i høj grad reducere afhængigheden af ​​japansk virksomheder.

Med henblik herpå har Soulbrain, et sydkoreansk kemisk materialefirma, oprettet et nyt anlæg i Gongju, Chungcheongnam-do og er begyndt at producere fluoridsyreopløsninger. Ifølge relevante kilder er Soulbrain's produktionskapacitet blevet kraftigt forøget, og dens produktionskapacitet vil kunne imødekomme omkring 70 til 80% af den sydkoreanske efterspørgsel.

KBS sagde, at den sydkoreanske præsident Moon Jae-in sagde på mødet, at civile embedsmænd arbejdede sammen for at overvinde vanskeligheder, sænkede de tre materialers afhængighed af Japan og var sikre på, at Sydkorea ville opnå selvforsyning med materialer, dele og udstyr .