Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Koreanske medier: Samsung og SK Hynix vil "afskære" Huawei efter 15. september

Det sydkoreanske medie Chosun Ilbo rapporterede om aftenen den 8. september, at Samsung Electronics og SK Hynix holder op med at levere chips til Huawei den 15.. Den "ophørte levering" inkluderer også hukommelse og mobil AP.

For at overholde det amerikanske handelsministeriums række sanktioner mod Huawei mener Chosun Ilbo, at 14. september vil være den sidste dag for Samsung og SK Hynix til at levere Huawei.

Siden maj sidste år har Bureau of Industry and Security (BIS) fra det amerikanske handelsministerium successivt udsendt en række sanktionsteknologiblokade-politikker mod Huawei og indstillet 15. september som den effektive dato for forbuddet.

Den 17. august strammede det amerikanske handelsministerium yderligere begrænsningerne i Huaweis adgang til amerikansk teknologi og inkluderede Huaweis 38 datterselskaber i 21 lande og regioner på "Enhedslisten", som er underlagt alle eksportbestemmelser (EAR) Begrænsede varer, som alle specificerer licenskrav. En embedsmand i den sydkoreanske halvlederindustri sagde: "Efter at det amerikanske handelsministeriums strengeste forbud mod Huawei blev indført, har spørgsmålet om, i hvilket omfang halvledere, der er fremstillet af amerikansk teknologi, brugt, forårsaget betydelig forvirring i den koreanske industri."

Huawei er en yderst vigtig køber af globale halvledere. Sidste år var det samlede køb af halvlederchips 20,8 mia. $, Kun næst Apple (36,1 mia. $) Og Samsung Electronics (33,4 mia. $).

Samsung og SK Hynix har altid været meget aktive partnere for Huawei. Huawei tegner sig for henholdsvis 6% og 15% af salget af henholdsvis Samsung Electronics Semiconductor Division (DS) og SK Hynix. Derfor vurderede de koreanske medier, at det amerikanske handelsministeriums Huawei-forbud efter 15. september vil have større indflydelse på SK Hynix end Samsung.

Sydkoreas halvlederindustri analyserede, at den globale hukommelsespris, der er berørt af forbuddet, efter 15. september fortsætter med at falde og forværres. Ved udgangen af ​​august var den gennemsnitlige faste transaktionspris på DDR4 8 Gb DRAM, som hovedsagelig bruges til pc'er, 3,13 US $, et fald på 5,44% fra juni.