Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Mini LED-masseproduktion forestående, Everlight-omsætningen forventes at stige i 2020

Ifølge MoneyDJ-rapporten er Evergrande, et stort LED-emballagefirma, blevet påvirket af rød forsyningskædekonkurrence og LED-prisfald siden 2019, og dens indtægter er fortsat faldende. Det anslås, at den årlige omsætning vil falde med 15-20% for tredje år i træk.

Imidlertid erklærede Everlight ved Everlight's virksomheds briefing i november, at det forventes at udvide produktionen med 180KK i 2020, hovedsageligt til Mini LED usynligt lys og automobilapplikationer. Det er optimistisk, at den samlede udvikling næste år vil vokse med dobbeltcifrede procenter, og bruttoavancemargenen vil også stige. forbedre.

Det er underforstået, at Everlight's indtægter i tredje kvartal i år var 5,173 milliarder yuan (NT $, det samme nedenfor), et fald på 17,7% fra år til år; bruttoavancemargin på 25,9%, en årlig stigning på 2,1 procentpoint, hovedsageligt på grund af faldet i andelen af ​​belysningsprodukter; driftsresultat margin 5,38%, et årligt fald på 0,02 procentpoint; nettoresultat efter skat var 292 millioner yuan, et årligt fald på 4,3%.

I fremtiden, da nye produkter som usynligt lys, bil og forskellige nichebelysningsapplikationer fortsætter med at vokse, og Mini LED gradvist er gået ind i masseproduktionsfasen efter mindst et års udvikling, forventer Everlight, at omsætningen i 2020 kan stabilisere sig. Eller vokse lidt.

Everlight-direktør Liu Bangyan sagde også på briefingen, at næste års vækstmoment kommer fra to hovedområder, det første er nye produkter, herunder UVA- og UVC-lamper, plantelys og kommerciel belysning; for det andet har baggrundsbelysningsprodukter, inklusive Mini LED, skærme, elektricitet Både konkurrence og tv-applikationer mulighed for at vokse. Det er optimistisk, at den samlede præstation næste år vil vokse med dobbeltcifrede procenter (mere end 10%).

Everlight Electronics er et Taiwan-baseret optoelektronisk firma, der fremstiller LED'er. Grundlagt i Taipei i 1983, var det det syvende største LED-selskab i verden i 2009 og blev forfremmet til den femte største producent i verden i 2016. Everlight Electronics har 30 års professionel LED-komponent research- og udviklingserfaring og spiller en nøglerolle i den globale LED-industri.