Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Forskningsindstilling: Q1-værdien for den globale wafer-støberi forventes at stige med næsten 30% årligt, epidemisituationen vil blive reflekteret i 2. kvartal

Ifølge analysen fra forsknings- og udviklingsagenturet TrendForce's Topology Industrial Research Institute fortsatte skiverstøberiindustrien i første kvartal sidste kvartal med ordreindsprøjtning og påfyldning af lager, og den samlede outputværdi blev anslået til at falde med 2% sammenlignet med det foregående kvarter. Set fra helårsperspektivet, der drager fordel af den lavere basisperiode i samme periode sidste år, forventes det imidlertid at stige med næsten 30% årligt. Imidlertid har den nye kron lungebetændelse ramt det globale marked, den økonomiske vækstmomentum er aftaget, og der er variabler i efterspørgslen, som kan svække den fremtidige vækststyrke.

Derudover er de øverste tre leverandører i Q1's globale wafer-støberiindtægter stadig TSMC, Samsung og GF, hvilket er i overensstemmelse med sidste års Q4-rangering.


Rapporten påpegede, at selv om Q1 2020 er en traditionel lavsæson, er indtægtsestimaterne for de fleste wafer-støberier steget, hvilket afspejler forventningerne til gendannelse af halvlederindustrien i 2020, øget efterspørgsel efter nøgleudviklinger og påfyldning af kundebeholdninger; På grund af indvirkningen af ​​den nye kron lungebetændelse, men forstyrrelse af den etablerede produktionsplan for forsyningskæden fabrikanter, hvilket vil påvirke den opstrøms halvlederindustri. På nuværende tidspunkt er de fleste af wafer-støberiets ordrer i 2020 normale og vil ikke påvirke driftsresultatet i 2020 i 1. kvartal. Afmatningstiden er usikker, og de negative effekter, der er forårsaget af påvirkningen af ​​epidemien, vil sandsynligvis afspejle indtægterne i 2. kvartal 2020.