Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Reuters: SMICs notering bliver en stødestok for at indhente TSMC

SMICs bestyrelse for videnskab og teknologi er opført som den nye konge af A-share halvledere. Mange investorer mener, at SMIC gennem forskelle i markedsvurderinger kan forventes at udfordre TSMC, verdens mest værdifulde chipproducent, men der er synspunkter om, at Sino-USA-forbindelserne er anspændte. Nu er notering blevet en anstrengelse for SMICs manglende evne til at indhente TSMC.

Reuters citerede erhvervsinsidere, som sagde, at den voksende spænding mellem Kina og De Forenede Stater har været bestemt til at udvide kløften mellem SMIC og TSMC. Én-stop-notering kan udsætte SMICs teknologikløb for investorerne i A-aktien.

Som den største chipproducent i det kinesiske fastland har SMIC modtaget stærk støtte fra fastlandsregeringen og håber at indhente den førende gruppe inden for halvlederfeltet. Rapporten citerede imidlertid eksperter som sagde, at SMICs teknologi er vanskelig at konkurrere med TSMC. Det er umuligt at grave ordrer fra topkunder i mindst ti år. På nuværende tidspunkt oplever Kina og De Forenede Stater stadig spændinger. SMICs afhængighed af amerikansk udstyr gør dem også mulige. Kan ikke fremstille chips til Huawei og andre virksomheder.

S&P Global anslår, at SMICs kapitaludgifter i 2020 kan mere end fordobles til $ 4,7 milliarder årligt, men det er stadig kun 33% af TSMC. Bernstein Research påpegede, at SMIC har brug for kapital for at konkurrere med TSMC. Selv om notering er en mulighed, kan investorer muligvis se, om virksomheden er i stand til at skabe aktionærer for virksomheden efter at have set store udgifter og ikke har været i stand til at grave ordrer fra stærke modstandere. Bekymre dig for værdien.

SMICs prospekt sagde, at de indsamlede midler vil være omkring 6,6 milliarder dollars til at bygge en chipfabrik ved hjælp af 14-nanometer- og 7-nanometer-teknologi til fremstilling af chips, men disse investeringer er ret store sammenlignet med andre producenter som GF og UMC har givet op 7nm teknologi fokuserer på sit nichemarked, men SMIC, som et fastlandsindikatorfirma, bærer presset fra teknologiske gennembrud. Bernstein Research sagde også, at den amerikanske hånd også er på SMICs hals. Hvis der ikke er noget amerikansk udstyr, forbliver SMIC sandsynligvis ved 14 nanometer og kan ikke opgradere processen.