Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung fordobler Kinas ODM-ordrer, leverandører af sydkoreanske dele er i en liv-eller-død-situation

Ifølge THE ELEC-rapport forventer dens koreanske deleudbydere på grund af det kraftige fald i Samsungs smartphoneproduktion en dårlig indtjening i andet kvartal.

Ifølge kilder inden for Samsung reducerede Samsung sin smartphone-produktion i april til 10 millioner enheder, et markant fald fra de sædvanlige 25 millioner enheder om måneden. En person med direkte viden afslørede, at dette er en "liv eller død" -situation for nogle virksomheder.

En af de personer, der var bekendt med sagen, sagde, at på grund af Samsungs salgsplan i første halvdel af 2020, var selskabets indtægter i første kvartal temmelig gode, men ordrer ville blive ”skruet kraftigt ned” i andet kvartal .

En anden person, der kender sagen, sagde, at Samsung Electronics 'ordrer til kinesiske ODM-producenter i år er fordoblet fra året før. På samme tid forventes de sydkoreanske PCB-producenters salg i 2. kvartal at falde med 30% på grund af sammentrækningen i smartphone-markedet på grund af COVID-19-epidemien.

Derudover påpegede en anden person, der var bekendt med situationen, at Samsung også selvmonterer kameramodulet på sin smartphone, og dette arbejde blev tidligere udført af en underleverandør.

Folk, der kender sagen, sagde også, at de fleste virksomheder har mistet ordrer om at samle kameraer med tre eller fire kameraer til Samsung, hvilket har ført til et fald i deres salg og overskud.

Tilsvarende formåede de fleste objektivproducenter ikke overskud i første kvartal og forventede at miste igen i andet kvartal. Det rapporteres imidlertid, at Samsung internt forventer, at efterspørgslen efter smartphones vil stige i tredje kvartal, og i fjerde kvartal på grund af det mulige comeback af COVID-19 vil efterspørgslen falde igen.