Vælg dit land eller din region.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Hvad er den "datacentriske" måde at give Intel svaret på?

Hvordan man strategisk implementerer virksomheder i den datacentriske æra, hvordan man dyver dybt ned i værdien af ​​data. Dette er den udfordring, som enhver virksomhed har at gøre. Den 6. august afholdt Intel Xeon Strong Scalable Platform User Experience Sharing Meeting i Beijing, hvor Intels strategiske tanker om dette spørgsmål blev introduceret og delte det gennem det fjerde paradigme, Jinshanyun, Haixin Kejin, Ningde Times og andre kunder. Bedste fremgangsmåder inden for dataanalyse, skytjenester, kunstig intelligens og smart fremstilling.

Ifølge Ms. Liang Yali, General Manager for Intel Corporation Industry Solutions Group China, foregår datacentriske industriændringer. Især i de sidste to år tegnede den samlede mængde data, der produceres over hele verden, 90% af alle data indtil videre. Desværre analyseres og frigives kun en lille procentdel af dataene. & quot; I den datacentriske æra er, hvordan man hurtigt får indsigt og opnår værdiudvikling et presserende problem for virksomhederne. & quot; Liang Yali sagde, & quot; Intel er forpligtet til at opbygge kraftfulde, stabile, pålidelige og effektive datacentriske produkter. Kombiner for at imødekomme arbejdsbelastningskravene fra forskellige brancher og applikationsscenarier, hjælpe virksomheder med at forbedre deres centrale konkurrencefordele og derefter styrke transformeringen og opgraderingen af ​​Baibai Industry. & Quot;

Fru Liang Yali, daglig leder, Intel Industry Solutions Group China

Intel byggede en trojka til det moderne datacenter. For det første er sikker dateberegning datacentrets fokus. 2. generation Intel® Xeon® skalerbare processorer er designet til datacenter moderniseringsinnovationer, der forbedrer driftseffektiviteten i en lang række infrastruktur-, virksomhedsapplikationer og tekniske computing-applikationer for at forbedre de samlede ejendomsomkostninger (TCO) og forbedre brugerproduktiviteten. Sammenlignet med den foregående generation fokuserer systemer, der er bygget på anden generation af Xeon-processorer, på at opbygge mere fleksible tjenester og gennembrudsfunktioner.

For det andet har datacentre brug for stærkere datalagringsfunktioner. Det er her, AuroraTM-teknologien er praktisk. Intel® AoTengTM vedvarende hukommelse i datacenterklasse kombinerer høj kapacitet, økonomi og holdbarhed på en hidtil uset måde for at minimere den høje latenstid for dataindsamling fra systemlagring.

Endelig kræver datacentre hurtigere dataoverførsel. Af denne grund leverer Intel en række teknologier repræsenteret af siliciumfotoner, som i høj grad kan forbedre datatransmissionskapaciteten og løse transmissionsflaskehalsen.

Liang Yali konkluderede: & quot; Intels datacentriske produktteknologi er designet til at hjælpe virksomheder med at opnå hurtigere dataoverførsel, stærkere lagring og mere behandling baseret på optimerede løsninger, hvorved de får indsigt fra data, skaber forretningsværdi og opnår opgradering. & Quot;

På konferencen introducerede lederne af det fjerde paradigme og Jinshan Cloud, hvordan man bygger et enterprise-klasse AI-software og hardwareintegrationssystem, der er baseret på den anden generation af Intel Xeon skalerbar processor og Intel AoTeng data center hukommelse og opbevaringsløsninger. Blot metalprodukter til at imødekomme behovene i brug af flere scenarier og optimere ressourcetildelingen.

Det fjerde paradigme, selvudviklede software og hardwareintegration AI-integrationssystem SageOne, på grund af kombinationen af ​​Intel Xeon skalerbar platform og Intel AoTeng vedvarende hukommelse, er ydelsen langt foran branchens fælles ramme. Jinshan Cloud har oprettet en distribueret installeret klynge. Baseret på Intel Xeon Gold-processor og AoTeng vedvarende hukommelse, kan installationshastigheden øges til 20 minutter for at fuldføre opgaven med 1000 fysiske maskine autoinstallationssystemer.

I samme periode delte repræsentanter fra Ningde-tiden og Haixin Kejin også deres respektive sager. Produktionslinien i Ningde-tiden blev dybt urolig af back-end-systemet. Efter udskiftning af produkterne baseret på den skalerbare Intel Xeon-platform blev kortet til nedetid forkortet med dobbelt så meget datamængde. Haixin Kejin bruger Intel Xeon Gold 6240-processor og Intel AoTeng vedvarende hukommelseskombination, hvilket gør dens løsning mere velegnet til scenarier som f.eks. Anerkendelse af håndflader med stor databasekapacitet og flere gange fingeraftryksopbevaring.

Det er værd at nævne, at repræsentanter fra Dell, Xinhua San, Huawei, Inspur, Lenovo, Zhongke Shuguang, ZTE og andre virksomheder også deltog på konferencen for at være vidne til og lytte til Intels datacentriske produktportefølje for at fremme industrien. Innovation, fremskynde den vidunderlige praksis i den digitale økonomi.